پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۸ مهر ۱۳۸۶، ۱۴:۴۲

محرابیان :

تدوین استانداردهای خدمات ضروری است

تدوین استانداردهای خدمات ضروری است

سرپرست وزارت صنایع و معادن تدوین استانداردهای خدمات را به عنوان اولویت برنامه‌های موسسه استاندارد خواستار شد و گفت: باید استانداردهای خاصی دراین زمینه تدوین شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، علی اکبر محرابیان امروز در همایش روز ملی استاندارد در تهران گفت : گام های موثری در جهت کنترل کیفیت محصولات به خصوص در مراکز عرضه وتوزیع برداشته است که باید موسسه استاندارد با افزایش اطلاع رسانی ،‌دستاوردهای اجرای استانداردها را از طریق رسانه ها در اختیار عموم قرار دهد .

وی با اشاره به همکاری نهادهای زیربط در تدوین استانداردهای ملی افزود: جلب همکاری مراکز علمی ودانشگاهی وانجمن‌های تخصصی برای مشارکت در تدوین استانداردهای ملی از جمله اقدامات خوبی است که  توسط موسسه استاندارد شروع شده است .

وی بومی سازی استانداردها را مورد تاکید قرار داد وافزود: این موضوع باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد .سرپرست وزارت صنایع ومعادن همچنین با اشاره به فعالیتهای موسسه استاندارد وتحقیقات صنعتی ایران تصریح کرد:موسسه استاندارد وتحقیات صنعتی ایران در ایجاد تسهیلات در مبادلات بازرگانی با تدوین استاندادرهای ملی گامهای موثری را برداشته است.

محرابیان با اشاره به اینکه این موسسه تعداد استانداردهای ملی را در حد قابل قبولی توسعه داده است خا طرنشان کرد:  بر اساس برنامه‌ریزیهای صورت گرفته تا پایان برنامه چهارم توسعه تعداد استانداردهای ملی به 15 هزار استاندارد ارتقاء می‌یابد .

کد خبر 571530

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha