پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۹ مهر ۱۳۸۶، ۱۱:۴۱

کتاب "مارکس و ویتگنشتاین" منتشر می‌شود

کتاب "مارکس و ویتگنشتاین" نوشته دیوید روبینشتاین و ترجمه شهناز مسمی پرست در 368 صفحه از سوی نشر نی منتشر می‌شود .

به گزارش خبرنگار مهر ، هدف اصلی این پژوهش ترکیب اندیشه مارکس و ویتگنشتاین و ربط دادن این دو اندیشه به برخی از مسائل اساسی در فلسفه علوم اجتماعی است.

اهداف منحصر به فرد این پژوهش مورد علاقه خاص تمام فلاسفه و عالمان اجتماعی و مورد علاقه تمام کسانی خواهد بود که به پیوند میان این دو رشته توجه دارند.

کتاب " مارکس و ویتگنشتاین" نوشته دیوید روبینشتاین و ترجمه شهناز مسمی پرست  به زودی در 368 صفحه از سوی نشر نی انتشار خواهد یافت.

کد خبر 571963

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha