به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه الوطن عربستان، یک منبع نزدیک به آمریکایی ها درباره آخرین تحولات مربوط به انتخابات ریاست جمهوری لبنان گفت : نام 5 نامزد در حال حاضر در دست بررسی است تا به عنوان نامزد ریاست جمهوری توافقی مطرح شود که مهمترین آنها، میشل سلیمان فرمانده ارتش لبنان و جان عبید وزیر امور خارجه سابق هستند.
این منبع درادامه احتمال داد که میشل سلیمان نسبت به دیگر اسامی مطرح شده، شانس بیشتری برای موفقیت دارد.
همچنین روزنامه النهار گزارش داد: "وئام وهاب" رئیس "جریان وحدت لبنان" (تیارالتوحید اللبنانی) با سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله، به مدت 3 ساعت درباره تحولات و اوضاع این کشور گفتگو کرد.
رئیس جریان وحدت لبنان پس از این دیدار اظهارداشت : گروه های مخالف لبنانی، فرصتهای زیادی از جمله تلاش برای تشکیل دولت وحدت ملی تا ابتکار عمل نبیه بری رئیس پارلمان لبنان را برای گروه مقابل خود (14 مارس) فراهم کردند.
وی افزود: هنگامی که گروه 14 مارس برای نقض قانون اساسی تلاش می کرد، گروه های مخالف لبنانی خود را مسئول دفاع از وحدت لبنان به شمارمی آوردند.
"وهاب" درادامه سخنان خود تصریح کرد: اگر بعضی ها همانطوری که اطلاعاتی دراین زمینه به ما رسیده است، برای حمله اسرائیل به لبنان و سوریه برای دستیابی به منافع سیاسی در داخل کشور شرط قرار دادند؛ باید بدانند که هزینه هرشرطی را با دشمن تجاوز گر پرداخت خواهند کرد.
نظر شما