به گزارش خبرگزاری مهر، علی مشایخی در گفت وگو با خبرنگاران هدف از برگزاری المپیاد ملی مهارت را شناسایی نخبگان، استعدادیابی و استعداد سنجی جوانان ذکر کرد و گفت: مسابقات مهارتی همه ساله در ایران و با حضور جوانان زیر ۲۱ سال دارای مهارت در سه مرحله شهرستانی، استانی و کشوری انجام میشود و مدال آوران کشوری به رقابتهای جهانی راه مییابند.
وی تعداد شرکت کنندگان در این دوره را ۱۵۰ نفر از ۲۶ استان اعلام کرد و گفت: ۶ نفر اول و دوم هر رشته به اردوی آمادگی تیم ملی دعوت و به مسابقات لئون فرانسه در ژانویه ۲۰۲۴ اعزام میشوند.
مدیرکل فنی و حرفهای آذربایجان شرقی مدت زمان برگزاری مسابقه را سه روز اعلام و خاطرنشان کرد: مسابقات همزمان در ۶ سایت اصلی در شهر تبریز و یک سایت در مرند برگزار میشود که برای اولین بار در کشور یک شهرستان میزبان این مسابقات است.
مشایخی با بیان اینکه مدال آوران این مسابقات جزو نخبگان مهارتی هستند که کشورهای میزبان مسابقات بین المللی با اشتیاق به دنبال جذب آنان هستند، اظهار کرد: اینها سرمایههای فکری و مهارتی کشور هستند که باید در این خاک فعالیت کنند و صنایع و آموزشگاههای فنی و حرفهای باید در جذب این افراد بکوشند به عنوان مثال تبریز قطب طلا و جواهرسازی کشور است و باید جوانان نخبه این رشته در این شهر با حمایتهای مادی و معنوی در این شهر بمانند.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای آذربایجان شرقی خاطرنشان کرد: سازمان فنی و حرفهای به منظور حمایت و تشویق جوانان نخبه ماهر، به مدال آورندگان در مسابقات لئون فرانسه ۱۵۰ میلیون تومان وام چهار درصدی برای ادامه کار اعطا میکند.
نظر شما