به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام غلامحسین محسنی اژهای ظهر دوشنبه در نشست با کارکنان، کارآفرینان و شرکتهای دانش بنیان استان مرکزی اظهار کرد: باید نسبت به بسیاری از موضوعات در کشور، به یک فهم و درک مشترک برسیم تا بتوان برای رفع مشکلات یا ارتقای موارد همکاری کرد. اگر پیرامون یک موضوع اختلاف نظر جدی موجود باشد نمیتوان برای رفع آن تلاش کرد، نگاه به مسائل باید واحد یا حداقل به یکدیگر نزدیک شود.
وی افزود: نمیتوان همه مسائل را با هم به نحو مطلوب و احسن انجام داد و پیش برد. باید با توجه به شرایط و توان و نیرو اولویتها مشخص شود البته نباید از غیراولویت ها غافل شد، اما توجه بیشتر باید به اولویتها باشد.
رئیس قوه قضائیه بیان کرد: بسیاری از موضوعات بر یکدیگر تأثیر دارند، لذا مسائل نباید بخشی دیده شوند، غفلت از برخی بخشها ممکن است بر دیگر بخشها تأثیرگذار باشد و ممکن است کار در بخش مورد نظر نیز پیش نرود و نتیجه مطلوب حاصل نشود.
محسنی اژهای افزود: باید تا حد ممکن بویژه موارد و مسائل و پدیدههایی که تأثیر و تأثر بر یکدیگر دارند مورد توجه ویژه باشند.
وی خاطرنشان کرد: باید مشخص شود رابطه حکومت و بخش خصوصی چگونه است و اگر این رابطه مشخص نشود در تصمیمها و مسیر دچار مشکل میشویم که در این راستا دولت باید تصدی گری را کاهش دهد و بیشتر هدایت و حمایت و نظارت داشته باشد.
رئیس قوه قضائیه با بیان اینکه نگاه ما به پرداخت حقوق دولت و مردم چگونه است، گفت: اگر اقدامی میکنیم که از یک ناحیه خوب و ارزشمند است، باید سایر جهات نیز مورد توجه باشد و تنها به یک وجه قضیه نباید نگاه کرد، اگر قرار است کاری انجام شود که شایسته انسانها باشد باید نفع همه در آن لحاظ شود.
محسنی اژهای ادامه داد: امروز باید برای حفظ سرمایه اصلی که همان انسانها هستند تلاش و تدبیر شود، امروز خیلی وقتها کار به کسی سپرده میشود که کارآمدی ندارد و از طرفی گاهی اوقات افراد کارآمد و توانا دارای ضعف نیز هستند که این اشکال و ضعف نباید سبب شود این نیروی توانا به طور کامل از انتفاع ساقط شود.
وی تاکید کرد: بسیاری از افراد را از دست داده ایم و ممکن است از این به بعد نیز از دست بدهیم چرا که توانایی و نقاط ضعف بررسی وتوجه نشده است.
رئیس قوه قضائیه با بیان اینکه خداوند به برخی امور توجه ویژه داشته اما ما از آنها عبور میکنیم گفت: وفای به عهد از لحاظ اخلاق اسلامی مهم است اما بسیاری اوقات ما به عهد خود پایبند نیستیم و وعدههایی میدهیم که نمیدانیم میتوان به آن عمل کرد یا خیر، لذا باید ابتدا در نظر گرفت که آیا این وعده عملی است یا خیر؟ باید به وعدههای خود صادق و ملزم باشیم و اگر این چنین باشد شرایط نیز متفاوت خواهد بود.
وی با بیان اینکه شایستهسالاری باید به معنای واقعی اتفاق بیافتد، افزود: توجه به بخش خصوصی، تولید، حمایت از تولید داخلی، جهش تولید و … چندین سال است که مورد تاکید مقام معظم رهبری است و ایشان بر آن تاکید دارند و همه نیز باید قائل به این موارد باشند.
محسنی اژهای خاطرنشان کرد: باید نسبت به نحوه دخالت دادن مردم در امور بویژه امور مربوط به مردم بازتعریف داشته باشیم، بدون تردید انقلاب ما انقلاب مردمی است و تا به امروز مشکلات اساسی کشور فقط با حضور مردم حل شده و هرجا مردم وارد صحنه شدند بزرگترین خطرات و تهدیدات دشمن با کمترین هزینه دفع شد.
وی با اشاره به برنامه ریزی دشمن در ۲۲ بهمن و فراخوانهای دشمن گفت: دشمنان درصدد بودند که در ایام دهه فجر، مرتکب اقدامات ایذایی شوند اما شاهد بودیم که عنایت خداوند، شامل حال ما شد و مردم از قشرها و طبقات مختلف، با بصیرت و زمانشناسی، علیرغم مشکلات و گرفتاریها و شیطنتهای دشمنان، در راهپیمایی ۲۲ بهمن حضوری پرشکوه داشتند.
رئیس قوه قضائیه گفت: از فعالین اقتصادی که سلامت و صلابت اقتصادی دارند باید برای مشکلات این حوزه کمک گرفت، میخواهیم به طور جدی از سرمایه گذاری حمایت کنیم و در این کار مصمم هستیم. باید از افراد خبره و دلسوز در هر صنف و قشر و محلهای برای حل امور استفاده کرد و در صورت لزوم و نیاز به کمک نیز ما کمک لازم را انجام خواهیم داد.
محسنی اژه ای تاکید کرد: امروز مصمم هستیم بویژه در مسائل خانوادگی و مالی و اختلافات شخصی و این قبیل موضوعات از خود مردم و اقشار کمک بگیریم چراکه مردم خودشان میتوانند به هم صنف و هم قشر خود کمک کنند.
نظر شما