پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۳۰ مهر ۱۳۸۶، ۱۰:۵۰

برای دومین بار انجام می شود؛

رایزنی اولمرت با سارکوزی و براون درباره ایران

رایزنی اولمرت با سارکوزی و براون درباره ایران

نخست وزیر رژیم صهیونیستی در مرحله نخست سفرش به دو کشور اروپایی فرانسه و انگلیس دیشب وارد پاریس شد و موضوع برنامه هسته ای ایران و روند صلح خاورمیانه در رأس مذاکرات وی با مقامهای این کشورها قرار خواهد داشت.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل ازخبرگزاری فرانسه،"ایهود اولمرت" دیروز برای دومین بار ظرف یک سال و نیم گذشته عازم پاریس و لندن شد تا با "نیکلا سارکوزی" و "گوردون براون" رهبران جدید این دو کشور درباره برنامه هسته ای ایران تبادل نظر کند. اولمرت روز پنجشنبه 26 مهر نیز در روسیه با "ولادیمیر پوتین" دیدار و گفتگو کرده بود.

نخست وزیر رژیم صهیونیستی دیروز در جلسه کابینه مدعی شد که پوتین به وی(درباره ایران) اطمینان مجدد داده و به دنبال تقویت تلاشهای بین المللی برای متوقف کردن برنامه هسته ای ایران است. وی ادعا کرد: پرزیدنت پوتین علاقه مند به حفظ توازن استراتژیک در خاورمیانه است و اسرائیل قصد دارد در تمام تلاشهای بین المللی برای بازداشتن ایران از توسعه سلاح های اتمی مشارکت کند.

اولمرت همچنین قرار است درباره مقدمات برگزاری کنفرانس صلحی که قرار است به ابتکار آمریکا در اواخر پاییز برگزار شود، با سران فرانسه و انگلیس صحبت کند. با وجود این، وی دیروز در گفتگو با خبرنگارانی که همراه وی عازم فرانسه بودند، درباره دستیابی به پیشرفت در مناقشه فلسطینی ها و اسرائیل طی کنفرانس مزبور ابراز تردید کرد و گفت : کنفرانس بنا نیست راه حلی فراهم کند، بلکه فقط می تواند پایه ای برای مذاکراتی باشد که به راه حل دو کشور ختم خواهد شد.

اولمرت امروز در فرانسه علاوه بر سارکوزی، با "فرانسوا فیون"، نخست وزیر، "برنارد کوشنر"، وزیر امورخارجه و نیز رهبران جامعه یهودیان فرانسه دیدار خواهد کرد و فردا عازم لندن خواهد شد.

سفر قبلی اولمرت به این دو کشور اروپایی در ژوئن سال 2006 انجام شد.

کد خبر 572062

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha