پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۹ مهر ۱۳۸۶، ۱۴:۳۲

پاپ خواستار مبارزه با انواع خشونت شد

پاپ بندیکت شانزدهم امروز یکشنبه 29 مهر ماه به شهرناپلس سفر کرد و در مراسم عشای ربانی خود در هوای آزاد شهری که به ارتباطهای مافیایی شهرت دارد خواستار مبارزه علیه انواع خشونت شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، بندیکت در مراسم عشای ربانی در میدان اصلی شهر ناپلس نسبت به پدیده حزن انگیز خشونت افسوس خورد و گفت: مسئله تنها جرایم گروه مافیایی نیست، حقیقت این است که متأسفانه خشونت به شیوه فکری شایع بافت جامعه تبدیل شده است.

پاپ 80 ساله با تأکید بر اهمیت تقویت تلاشها به منظور استراتژی جدی ممانعت از رشد خشونت میان جوانان، خواستار کمک به آنها در سامان دهی به اواقات فراغت خود شد.

بندیکت درخواست خود را در آستانه برگزاری همایش سالانه صلح مطرح کرد که قرار است عصر امروز یکشنبه در ناپلس گشایش یابد.

شهرناپلس که به جرایم متعدد و ارتباطهای مافیایی خود شهرت دارد نماد شکاف میان بخش ثروتمند شمال ایتالیا و بخش فقیرنشین جنوب ایتالیا است. پاپ گفت: این شهر از انرژی سالم و مردم فرهیخته با حس قوی نسبت به خانواده برخوردار است اما متأسفانه برای بسیاری زندگی ساده نیست و وضعیتهای بسیاری از جلمه فقر، فقدان مسکن مناسب، بیکاری، عقب ماندگی و فقدان چشم‌اندازهای آینده آنها را احاطه کرده است. 

کد خبر 572180

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha