دکتر محمد رضا مجدی در گفتگو با خبرنگار مهر در مشهد افزود: طبق تعاریف سازمان بهداشت جهانی افراد بین 60 تا 79 سال را سالمند جوان و بالاتر از 79 سال را سالمند پیر می نامند که از تعداد پنج میلیونی استان بالغ بر هشت درصد جمعیت بالای 60 سال هستند.
رئیس مرکز بهداشت خراسان رضوی تصریح کرد: جمعیت کنونی کشور ایران نزدیک به سالمندی است که این خود نشان توسعه است.
مجدی عنوان کرد: بیماری هایی چون افسردگی، بیماری های قلبی و عروقی، استرس، سرطان، نابینایی، مشکلات شنوایی و آلزایمر بیشتر سالمندان را تهدید می کند که با طرح سالمندی پویا می توان از بروز این مشکلات جلوگیری کرد.
وی فرصت ها و چالش های دوران سالمندی را دریابیم شعار امسال سازمان بهداشت جهانی به مناسبت روز جهانی سالمندان در سال 2007 دانست و یادآور شد: متاسفانه این روز در خراسان رضوی امسال به دلیل برخی از مشکلات با تاخیر برگزار شد .
نظر شما