پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۹ اسفند ۱۴۰۱، ۲۰:۵۲

وزیر آموزش و پرورش:

دانش آموزان ایرانی در آخرین المپیاد جهانی ۲۰ مدال طلا کسب کردند

دانش آموزان ایرانی در آخرین المپیاد جهانی ۲۰ مدال طلا کسب کردند

یزد- وزیر آموزش و پرورش با اشاره به ظرفیت های علمی و فرهنگی دانش آموزان در سراسر کشور گفت: دانش آموزان ایرانی در آخرین المپیاد جهانی ۲۰ مدال طلا کسب کردند.

به گزارش خبرنگار مهر، یوسف نوری، عصر شنبه در مراسم اختتامیه چهاردهمین دوره مسابقات ملی ابتکارات و نوآوری دانش آموزان با بیان اینکه بخشی از حوزه‌های اقتصادی دارای بهره وری منفی است، اظهار داشت: دانش بنیان کردن حوزه‌های مختلف اقتصادی مانع بهره وری منفی می‌شود.

وی بیان کرد: اگر شرایط نوآوری و ابتکارات در آموزش و پرورش و در سنین کودکی و نوجوانی پیش‌بینی نشود، در بزرگسالی نمی توان منتظر خلاقیت در افراد بود مگر اینکه استثنا باشد که تعداد آن نیز کم است.

نوری عنوان کرد: دانش آموزان بعد از استعدادیابی باید به سمت فعالیت‌های مورد علاقه خود هدایت و در این مسیر تقویت شوند.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به ظرفیت دانش آموزان ایران اسلامی در حوزه‌های مختلف علمی و فرهنگی اظهار داشت: ایران در پنج المپیاد علمی برتر جهان دارای رتبه چهارم بین المللی است و دانش آموزان ایرانی در آخرین المپیاد جهانی توانستند ۲۰ مدال طلا را به خود اختصاص دهند.

گفتنی است؛ وزیر آموزش و پرورش امروز به استان یزد سفر کرد که مقصد اصلی سفر وی، شهرستان ابرکوه بود.

وی ضمن بازدید از چند مدرسه فرسوده و یک پروژه نیمه کاره در یک آموزشگاه، در نشست شورای آموزش و پرورش ابرکوه شرکت کرد.

در این نشست برای نوسازی ۶ مدرسه فرسوده این شهرستان با مشارکت اداره کل نوسازی مدارس استان یزد، خیران و مراکز صنعتی بحث و تصمیم گیری شد.

همچنین تجهیز مدارسی که کمبودهایی دارند هم در دستور کار قرار گرفت و در ادامه وزیر آموزش و پرورش پای صحبت‌های معلمان خرید خدمات نشست و داشتن تجربه را در آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش عامل مهمی دانست.

چهاردهمین دوره مسابقات ملی ابتکارات و نوآوری دانش آموزان یزد با مشارکت ۱۰ هزار دانش آموز با هدف افزایش بهره‌وری در گرو دانش بنیان کردن تمام فعالیت تولیدی و اشتغال آفرینی برگزار شد.

کد خبر 5729849

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha