پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۱ اسفند ۱۴۰۱، ۲۱:۳۵

دادستان پاوه خبر داد؛

بازداشت در انتظار مخلان نظم و امنیت در چهارشنبه‌سوری پاوه

بازداشت در انتظار مخلان نظم و امنیت در چهارشنبه‌سوری پاوه

کرمانشاه- دادستان پاوه از بازداشت در انتظار مخلان نظم و امنیت در چهارشنبه‌سوری پاوه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، نوید صحرایی اظهار کرد: باتوجه به پیش‌رو بودن چهارشنبه آخر سال حمایت و برنامه‌ریزی‌های لازم از شادی‌های متعارف و مشروع خانواده‌ها و عموم مردم شهرستان پاوه در آستانه آغاز سال نو در دستور کار مسئولین دستگاه‌های مختلف اجرایی این شهرستان قرار دارد.

وی ادامه داد: اما همواره عده‌ای قلیل با اقدامات هنجارشکنانه و اخلال در نظم و آسایش عمومی در پی بر هم زدن آرامش مردم هستند که با برخورد قاطع دستگاه قضا مواجه خواهند شد.

دادستان پاوه با هشدار و تذکر اکید به افرادی که مغرضانه در پی فرصت برای اجرای این قبیل اقدامات در روز چهارشنبه آخر سال با استفاده از مواد محترقه و منفجره غیرمجاز هستند و یا مبادرت به ساخت و توزیع و فروش این قبیل مواد محترقه و منفجره می‌کنند، اعلام کرد: علاوه برخورد قاطع و بازدارنده قانونی و تشکیل پرونده قضائی، مرتکبین با صدور قرار تأمین کیفری متناسب حداقل تا پایان فروردین‌ماه سال آینده در بازداشت خواهند ماند.

صحرایی تصریح کرد: توقع ما از خانواده‌های پاوه‌ای این است که در این ایام برای جلوگیری از آسیب‌ها و صدمات بدنی احتمالی ناشی از استفاده از مواد محترقه غیرمجاز توسط نوجوانان و جوانان، با جدیت و هوشیاری کامل مراقبت لازم را از آنان به عمل آورند و به هشدارها و تذکرات نیروی انتظامی در این باره توجه کنند.

کد خبر 5731687

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha