پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۴ اسفند ۱۴۰۱، ۱۴:۱۱

۲۴ متخلف حوادث چهارشنبه سوری در مازندران دستگیر شدند

۲۴ متخلف حوادث چهارشنبه سوری در مازندران دستگیر شدند

ساری- معاونت فرهنگی و اجتماعی فرماندهی انتظامی مازندران از دستگیری و معرفی ۲۴ نفر از متخلفان حوادث چهارشنبه سوری به مراجع قضائی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، طبق اعلام دفتر معاونت فرهنگی و اجتماعی انتظامی مازندران در شب چهارشنبه آخر سال همزمان با برگزاری آئین چهارشنبه سوری ۲۴ اخلال‌گر نظم عمومی دستگیر شدند.

طبق اعلام نیروی انتظامی مازندران تا قبل از برگزاری مراسم چهارشنبه سوری ۳۵۲ هزار عدد ماده محترقه در این استان کشف شد که ۴۰ درصد افزایش داشته است، همچنین ۴۲ نفر از عاملان و توزیع کنندگان مواد محترقه که با مقاصد سودجویانه و گاهاً ناآگاهی از عواقب این شادی کاذب در استان فعالیت می‌کردند نیز دستگیر و به مرجع قضائی معرفی شده بودند.

همچنین طبق اعلام اورژانس مازندران ۹۵ نفر براثر حوادث چهارشنبه سوری مصدوم شدند که پنج نفر بستری هستند.

کد خبر 5734163

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha