به گزارش خبرنگار مهر، احمد گنجی در ششمین و آخرین جلسه شورای پدافند غیرعامل استان در سال ۱۴۰۱ که به ریاست معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار یزد برگزار شد، با ارائه گزارشی از اقدامات قرارگاه شیمیایی استان اظهار داشت: با توجه به وجود واحدهای متعدد صنعتی و شیمیایی در استان به ویژه در محورهای مواصلاتی، به دستور استاندار یزد، موضوع مصون سازی واحدهای شیمیایی در دستور کار قرار گرفت.
وی عنوان کرد: ابتدا فهرستی از واحدهای پرخطر صنعتی تهیه و در نهایت شرکت پترو پالایش نیک به عنوان شرکت طرح پایلوت انتخاب شد.
گنجی بیان کرد: بر همین اساس و با توجه به ضرورت آموزش مدیران و بدنه کارشناسی، اولین همایش پدافند شیمیایی در استان برگزار شد و در نهایت تفاهنامه سه جانبه بین شرکت های توسعه سرزمین پارس، شرکت شهرکهای صنعتی و اداره کل پدافند غیرعامل استان یزد مبنی بر حضور سه روز در ماه کارشناسان توسعه سرزمین پارس در واحدهای صنعتی منعقد شد.
مدیرکل پدافند غیرعامل استان یزد، ارزیابی عملکرد دستگاه های اجرایی و فرمانداران را از دیگر اقدامات قرارگاه شیمیایی برشمرد و گفت: این ارزیابی بر اساس شاخص های ۱۴ گانه از جمله اقدامات آموزشی و اقدامات در هفته پدافند صورت گرفته که از دستگاه های برق منطقه ای، توزیع برق، صدا و سیما و سه فرماندار تفت، اشکذر و اردکان به عنوان برترین ها در این حوزه تقدیر خواهد شد.
کار در حوزه پدافند غیرعامل مصداق کار جهادی است
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار یزد نیز در این نشست اظهار داشت: اقدامات اداره کل پدافند غیر عامل استان به عنوان دبیر ستاد اربعین حسینی قابل تقدیر است و خوشبختانه در اربعین امسال جمعیتی دو برابر سالهای گذشته به این مراسم اعزام شدند.
علی اکبر عزیزی با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری در زمینه انجام کار بسیجی در حوزه پدافند غیرعامل بیان کرد: در حقیقت کار بسیجی در این حوزه همان کار جهادی، کم توقع و کم هزینه است هر چند یقیناً هر چه در این حوزه هزینه کنیم، خسارت ها به مراتب کاهش خواهد یافت.
نظر شما