هادی محمدیان در گفتگو با خبرنگار مهر در بیرجند، با اشاره به این که 63 هزار و 422 صندوق صدقه در سطح این استان نصب شده است، افزود: حمایت مردم خراسان جنوبی از اقشار محروم و نیازمند در سطح بالایی است.
وی خاطر نشان کرد: با توجه به لزوم استفاده بهینه از صدقات و کمک های مردمی، مبالغ جمع آوری شده در سرفصل ازدواج 27 درصد، درمان بیماران پنج درصد، تامین مسکن 5/11 درصد، خدمات فرهنگی 12 درصد، پوشاک 5/15 درصد، وام قرض الحسنه چهار درصد و کمک های موردی 25 درصد هزینه می شود.
محمدیان با اشاره به طرح احسان دانش آموز در این استان اظهار داشت: در شش ماهه نخست سال جاری به منظور ترویج فرهنگ انفاق و تقویت حس همدلی در بین دانش آموزان از محل قلک های توزیع شده در سطح مدارس استان نیز بیش از 115 میلیون و 617 هزار ریال جمع آوری شده است که بین محرومین و نیازمندان توزیع می شود.
این مسئول خواستار تداوم افزایش کمک های مردمی جهت همیاری و حمایت از نیازمندان و کاهش آلام محرومین از مردم در جامعه شد.
نظر شما