پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲ آبان ۱۳۸۶، ۱۰:۴۲

احزاب برای ناکامی دشمن آماده باشند

اراک - خبرگزاری مهر: نماینده ولی فقیه در استان مرکزی و امام جمعه اراک گفت: احزاب باید در چارچوب قانون اساسی و فعالیت حزبی مردم برای ناکامی دشمن آماده باشند.

به گزارش خبرنگار مهر در اراک، آیت ‌الله احمد محسنی‌ گرکانی شامگاه گذشته در دیدار با رئیس، معاونان و اعضای حزب اعتماد ملی ‌این استان با اشاره به این که همه احزاب برای تحقق حضور گسترده و حداکثری مردم در انتخابات آتی باید تلاش کنند افزود: حضور آگاهانه مردم در پای صندوق‌های رای نشانه وفاداری ملت ایران به آرمان های امام راحل، شهیدان و اهداف نظام مقدس اسلامی است.

وی اظهار داشت: همچنین حضور مردم در انتخابات، قدرت چانه زنی و مانور سیاسی مسئولان را برای دفاع از حقوق ملت ایران در عرصه جهانی و بین‌ المللی افزایش می ‌دهد.

رئیس حزب ‌اعتماد ملی در استان مرکزی در ادامه این دیدار با بیان این که رویکرد این حزب در راستای اندیشه ‌های امام راحل برای دفاع از آرمان های شهیدان والامقام ‌است، عنوان کرد: در راس این تشکیلات سیاسی فردی انقلابی قرار دارد که هدف اصلی آن عمل به وصایای امام راحل است.

حجت ‌الاسلام حجت ‌اله هاشمی در ادامه افزود: برای دفاع ازمواضع و رهنمودهای نماینده ولی فقیه در استان در راستای تحقق حضور حداکثری مردم آماده است.

کد خبر 574008

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha