پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۵ فروردین ۱۴۰۲، ۱۴:۲۱

مدیرکل میراث فرهنگی خراسان جنوبی خبر داد؛

بازدید یک میلیون و ۲۵۳ هزار نفر از جاذبه های گردشگری خراسان جنوبی

بازدید یک میلیون و ۲۵۳ هزار نفر از جاذبه های گردشگری خراسان جنوبی

بیرجند-مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان جنوبی گفت: از هفدهم اسفندماه تا پایان روز چهارم فروردین یک میلیون و ۲۵۳ هزار و ۲۲۸ نفر از جاذبه های گردشگری خراسان جنوبی بازدید کردند.

به گزارش خبرنگار مهر، هادی شاه وردی ظهر شنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: از هفدهم اسفند ماه تا پایان روز چهارم فروردین ماه تعداد ۳۸۳ هزار و ۶۲۱ نفر اقامت کننده در خراسان جنوبی داشته‌ایم که از این تعداد ۶۳ هزار و ۶۸۷ نفر در تأسیسات گردشگری خراسان جنوبی اقامت کردند.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی بیان کرد: همچنین در این بازه زمانی میزان اقامت در اقامتگاه‌های موقت خراسان جنوبی ۲۵۴ هزار و ۲۹۴ نفر بوده است

شاه وردی با اشاره به اینکه میزان اقامت کننده در تأسیسات وابسته به آموزش و پرورش خراسان جنوبی از ابتدای طرح ستاد خدمات سفرهای نوروزی (هفدهم اسفندماه) تا پایان روز چهارم فروردین ۲۷ هزار و و ۸۱۳ نفر بوده است، ادامه داد: ۳۷ هزار و ۸۲۷ نفر نیز در سایر مراکز اقامتی خراسان جنوبی اسکان داده شده‌اند.

وی با بیان اینکه تعداد بازدیدهای نظارتی ۸۸ مورد بوده است، گفت: همچنین از هفدهم اسفند ماه تا پایان روز چهارم فروردین تعداد یک میلیون و ۲۵۳ هزار و ۲۲۸ نفر از جاذبه‌های تاریخی و گردشگری خراسان جنوبی بازدید کرده‌اند.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی افزود: روز گذشته چهارم فروردین ۶۸ هزار و ۳۱۱ اقامت کننده در خراسان جنوبی داشته‌ایم که از این تعداد چهار هزار و ۲۷۲ نفر در تأسیسات گردشگری خراسان جنوبی اقامت کردند.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی بیان کرد: همچنین در این بازه زمانی میزان اقامت در اقامتگاه‌های موقت خراسان جنوبی ۴۹ هزار و ۷۰۹ نفر بوده است

شاه وردی با اشاره به اینکه میزان اقامت کننده در تأسیسات وابسته به آموزش و پرورش خراسان جنوبی روز چهارم فروردین سه هزار و و ۷۸۸ نفر بوده است، ادامه داد: ۱۰ هزار و ۵۴۲ نفر نیز در سایر مراکز اقامتی خراسان جنوبی اسکان داده شده‌اند.

وی با بیان اینکه تعداد بازدیدهای نظارتی پنج مورد بوده است، گفت: همچنین روز چهارم فروردین تعداد ۵۵ هزار و ۹۶۸ نفر از جاذبه‌های تاریخی و گردشگری خراسان جنوبی بازدید کرده‌اند.

کد خبر 5740267

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha