پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۹ فروردین ۱۴۰۲، ۱۰:۳۹

در ۱۰ روز گذشته؛

۲۰۰۰ نفر از خدمات درمانی در بیمارستان دیر بهره‌مند شدند

۲۰۰۰ نفر از خدمات درمانی در بیمارستان دیر بهره‌مند شدند

بوشهر- رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: بیش از ۲ هزار نفر از خدمات درمانی در بیمارستان امام هادی (ع) شهرستان دیر در ۱۰ روز گذشته بهره‌مند شده‌اند.

به گزارش خبرنگار مهر، حسن ملکی زاده صبح چهارشنبه در حاشیه بوشهر بازدید از بخش‌های بیمارستان امام هادی (ع) شهرستان دیر اظهار داشت: آمار مراجعین درمانگاه تخصصی این مرکز درمانی از ۲۸ اسفند تا هشتم فروردین‌ماه بالغ بر ۴۰۶ نفر بوده است.

وی اضافه کرد: در ۱۰ روز گذشته نزدیک به هزار و ۶۹۱ نفر به اورژانس، ۲۷۱ نفر به آزمایشگاه، ۱۸۸ نفر به رادیولوژی مراجعه و ۱۱ نفر در بخش‌های بستری بیمارستان بستری شده‌اند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر خاطرنشان کرد: در این بازه زمانی بالغ‌بر ۳ هزار و ۷۴۶ خدمت درمانی به ۲ هزار و ۱۶۱ نفر صورت گرفته است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در ادامه بازدیدهای عیدانه از بخش‌های بیمارستان امام هادی (ع) شهرستان دیر بازدید کرد و در جریان اقدامات و فعالیت‌های این بیمارستان در ایام تعطیلات نوروزی قرار گرفت.

حسن ملکی زاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، ضمن بازدید از بخش‌های این بیمارستان و گفتگو با پرسنل و پزشکان، از زحمات و خدمات ارزنده آنان در راه خدمت به مردم و حفظ سلامت مراجعین تقدیر کرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در این بازدید ضمن اهدای شاخه گل و تبریک سال نو به پرسنل و بیماران بستری در این بیمارستان، در جریان وضعیت ارائه خدمات به بیماران قرار گرفت.

ملکی زاده همچنین از مرکز درمان بستر کاکی شهرستان دشتی نیز بازدید و در جریان وضعیت ارائه خدمات به بیماران قرار گرفت.

کد خبر 5742504

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha