پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۱ فروردین ۱۴۰۲، ۱۲:۴۴

فرمانده انتظامی لرستان خبر داد؛

دستگیری کلاهبردار ۶۰ میلیاردی در خرم‌آباد

دستگیری کلاهبردار ۶۰ میلیاردی در خرم‌آباد

خرم‌آباد- فرمانده انتظامی لرستان از دستگیری کلاهبردار ۶۰ میلیارد ریالی در خرم‌آباد خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار یحیی الهی در سخنانی، اظهار داشت: در پی شکایت شهروندی به پلیس آگاهی استان مبنی بر اینکه دارای یک قطعه زمین مسکونی به ارزش ۶۰ میلیارد ریال در شهر خرم آباد بوده، از آنجا که وی ساکن شهر تهران بوده فردی در راستای کسب منافع مادی با تنظیم قولنامه جعلی آن را تصاحب و با مراجعه به اداره ثبت اسناد اقدام به تنظیم سند برای آن کرده است که با وصول پرونده، موضوع به صورت ویژه در دستور کار کارآگاهان اداره مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی قرار گرفت.

وی افزود: با استعلام و انجام اقدامات اطلاعاتی عمل مجرمانه وی محرز و با هماهنگی مقام قضائی متهم دستگیر و در تحقیقات به عمل آمده به بزه انتسابی اعتراف و تحویل مراجع قضائی شد.

فرمانده انتظامی لرستان، به شهروندان توصیه کرد: قبل از انجام هر گونه معامله از دفاتر مشاور املاک اطمینان حاصل و اصالت سند ملک مورد معامله را از مراجع ذیصلاح استعلام کنند.

کد خبر 5743706

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha