پیام‌نما

وَيْلٌ لِكُلِّ هُمَزَةٍ لُمَزَةٍ * * * وای بر هر عیب‌جوی بدگوی! * * * بسى واى بادا به هر دو جهان / بر آن عيب‌جويان هرزه‌زبان

۳ آبان ۱۳۸۶، ۹:۴۸

در پی رسوایی بلک واتر در عراق؛

رئیس بخش امنیت وزارت امور خارجه آمریکا مجبور به استعفا شد

رئیس بخش امنیت وزارت امور خارجه آمریکا مجبور به استعفا شد

رئیس بخش امنیت وزارت امور خارجه آمریکا در پی رسوایی های به وجود آمده درباره نحوه عملکرد شرکتهای امنیتی خصوصی به ویژه " بلک واتر" در عراق، شب گذشته مجبور به استعفا از سمت خود شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شینهوا،"ریچارد گریفین" که مسئول مستقیم نظارت بر عملکرد شرکتهای امنیتی خصوصی  فعال درعراق از جمله شرکت "بلک واتر" بود، به سبب کوتاهی در نحوه نظارت بر کار این شرکتها از سمت خود استعفا کرد.

"جولی ریساید" سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا با تایید خبر استعفای گریفین،از موافقت "کاندولیزا رایس" وزیر امور خارجه آمریکا با این استعفا خبر داد.

استعفای گریفین در حالی انجام می شود که رایس به تازگی قوانین جدیدی را برای نظارت هر چه بیشتر بر عملکرد شرکتهای امنیتی فعال در عراق وضع کرده است.

لازم به ذکر است، وزارت امور خارجه آمریکا مسئول مستقیم شرکتهای امنیتی حاضر در عراق است و پس از اقدام ماموران شرکت بلک واتر در کشتار شهروندان بی دفاع عراقی، انتقادهای زیادی از نحوه عملکرد این وزارتخانه درباره رسیدگی به فعالیت این شرکتها صورت گرفت.

یادآور می شود در پی واقعه روز 25 شهریور در میدان نیسور بغداد که طی آن 17 غیرنظامی عراقی در اثر تیراندازی ماموران شرکت "بلک واتر" کشته شدند؛ شرکتهای امنیتی خصوصی آمریکایی و انگلیسی هدف خشم و انتقاد مردم و مسئولان عراقی قرار گرفته اند. دولت "نوری المالکی" نخست وزیر نیز با دستور اخراج شرکت بلک واتر، بارها خواستار خروج ماموران این شرکت از عراق شده است.  

کد خبر 574642

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha