پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳ آبان ۱۳۸۶، ۱۵:۰۹

نرخ زمین در کرمان 45 درصد افزایش یافته است

کرمان - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان بازرگانی استان کرمان از افزایش 45 درصدی قیمت زمین در این استان خبر داد.

رئیس سازمان بازرگانی استان کرمان در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در شش ماهه گذشته نرخ زمین و املاک در کرمان 45 درصد افزایش داشته و این افزایش قیمت، بیشترین افزایش نرخ املاک در سطح کشور است.

حمید قاسم نژاد خاطرنشان کرد: بنگاه های معاملات املاک در استان کرمان نابسامان هستند و نیاز به برنامه ریزی جهت نظارت جدی تر در قیمت گذاری دارند.

وی افزود: به زودی با تشکیل کمیته ای متشکل از شهرداری، معاونت عمرانی استانداری و نماینده سازمان حمایت در سازمان بازرگانی، قیمت و پایه معاملات ملکی در مناطق مختلف کرمان اعلام می شود.

رئیس سازمان بازرگانی استان کرمان علت افزایش نرخ زمین را دلالی برخی بنگاه داران دانست و به آنان هشدار داد: با تشکیل این کمیته در صورت مشاهده هرگونه تخلف، علاوه بر تعطیلی واحد صنفی آنها، پروانه کسب آنها نیز باطل خواهد شد.

پس از زلزله شهرستان بم و زرند و خشکسالی در مناطق مختلف استان کرمان و مهاجرت مردم، قیمت مسکن و زمین در شهر کرمان به شدت افزایش یافته است.

کد خبر 574837

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha