به گزارش خبرنگار مهر، وام خرید کالا به منظور کمک به تأمین بخشی از هزینه های این وسایل به دانشجویان روزانه شاغل به تحصیل حداکثر به مبلغ 500 هزار ریال به صورت اعتبار خرید از فروشگاه اینترنتی صندوق پرداخت می شود.
مبلغ وام خرید کالا به صورت نقدی به حساب دانشجو واریز نمی شود و متقاضیان با استفاده از کد اعتباری اختصاصی می توانند از فروشگاه اینترنتی صندوق جهت خرید اقدام کنند.
زمان و نحوه خرید کالا در سایت فروشگاه اینترنتی صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت به صورت بخشنامه به دانشجویان اعلام می شود و کلیه متقاضیان دریافت وام خرید کالا باید دارای صندوق پستی الکترونیکی (Email) بوده و در هنگام تکمیل درخواست وام آدرس آن را اعلام کنند.
بر اساس اعلام صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت، دانشجویان دوره روزانه در مقاطع تحصیلی کاردانی، کارشناسی، کارشناسیارشد، دکتری تخصصی Ph.D و دستیاران تخصصی بالینی می توانند برای یک بار از این تسهیلات در سال تحصیلی 87 - 86 استفاده کنند.
اعتبار ایجاد شده جزء بدهی دانشجو محسوب می شود و متقاضی می تواند در صورت استفاده نکردن از اعتبار ایجاد شده در طول دوران تحصیل، پس از فارغ التحصیلی از آن استفاده کنند.
دانشجویان میهمان و یا انتقالی دانشگاه های علوم پزشکی باید از دانشگاه مبدأ تقاضای خود را برای دریافت این تسهیلات ارائه دهند.
نظر شما