پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۰ فروردین ۱۴۰۲، ۹:۰۲

استاندار آذربایجان غربی:

آذربایجان غربی آماده توسعه رشته ورزشی فوتبال است

آذربایجان غربی آماده توسعه رشته ورزشی فوتبال است

ارومیه - استاندار آذربایجان غربی با بیان اینکه زمینه توسعه فوتبال در استان فراهم است، گفت: آماده برگزاری مسابقات چندجانبه داخلی و بین‌المللی در فوتبال و فوتسال هستیم.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدصادق معتمدیان شنبه شب در دیدار ریس فدراسیون فوتبال کشور، توسعه رشته فوتبال و والیبال را از اولویت‌های استان در حوزه ورزش دانست و افزود: آذربایجان غربی در ورزش‌های تیمی و انفرادی حرف‌هایی برای گفتن داشته و اقداماتی هم در حوزه ورزش‌های عمومی و قهرمانی آغاز کرده‌ایم.

وی با اشاره به رکود در اجرای زیرساخت‌های ورزشی استان در سال‌های گذشته، اظهار کرد: به همین خاطر سرانه قابل توجهی به حوزه ورزش آذربایجان غربی تخصیص نیافته و پروژه جدیدی هم در سطح ملی نداشته‌ایم.

استاندار آذربایجان غربی به رویکرد دولت سیزدهم در خصوص اتمام پروژه‌های نیمه تمام نیز اشاره کرد و ادامه داد: از ظرفیت‌های ملی و استانی استفاده کرده و در سفرهای شهرستانی مصوبات خوب و طرح‌های جدیدی برای توسعه ورزش آذربایجان غربی در کنار تکمیل پروژه‌های نیمه تمام داشته‌ایم.

معتمدیان همچنین استفاده از مدیران جوان و متخصص در حوزه ورزش استان را یادآور شد و اضافه کرد: با توجه به همسایگی آذربایجان غربی با سه کشور، به دنبال برگزاری مسابقات چند جانبه بوده و در سال گذشته نیز میزبان چند مسابقه بین‌المللی بودیم.

وی به ظرفیت‌های استان در حوزه فوتبال اشاره کرد و افزود: زمینه توسعه فوتبال در آذربایجان غربی با توجه به حضور فعال تیم‌هایی چون نود ارومیه و سردار بوکان همواره فراهم بوده است.

کد خبر 5750082

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha