نامدار قنبری در گفتگو با خبرنگار مهر، با بیان این خبر گفت: همزمان اولین شب از لیالی قدر با مشارکت مرکز نیکوکاری حضرت ابوالفضل علیه السلام شهرستان اردل ۴۰۰پ رس غذای گرم بین نیازمندان شهر اردل توزیع شد.
قنبری اظهار کرد: شبهای قدر برتر از هزار ماه است و عمل نیک و خیر در آن شب برتر از عمل نیک در هزار شب بوده و در واقع پاداش و برکات عمل نیک در شب قدر از پاداش عمل نیک در هزار شب برتر و والاتر است.
وی بیان کرد: شبهای قدر قرارگاه عاشقی با مولیالموحدین هم است و به همین مناسبت امیدواریم با توزیع بستههای معیشتی بین نیازمندان، بتوانیم راه حضرت علی (ع) را ادامه دهیم.
مدیرکمیته امداد امام خمینی (ره) اردل ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات مردم مؤمن و روزه دارشهرستان اردل، از آنان خواست تا با مشارکت در طرح اطعام مهدوی و اکرام ایتام در این ماه مبارک رمضان یاری گر نیازمندان باشند.
نظر شما