عزت الله یوسفیان ملاء در گفتگو با خبرنگار مهر در آمل افزود: این اعتبار علاوه بر سهم شهرستان آمل از اعتبارات استانی تخصیص داده شد.
وی با بیان این که هم اکنون بیش از 30 درصد مدارس شهرستان آمل تخریبی است، خاطر نشان کرد: متاسفانه با وجود تخریبی بودن مدارس آمل، اختصاص بودجه برای نوسازی و ساخت فضاهای آموزشی در سال های گذشته بسیار کم بود.
نماینده مردم آمل در مجلس اظهار داشت: با این اعتبار ویژه، مدرسه شاهد و واحدهای جدید آموزشی در روستاهای پاشاکلا، مهدی خیل و وسطی کلاء ساخته خواهد شد.
به گفته یوسفیان ملاء، مسئولان کشوری و استانی با وجود تعداد زیاد دانش آموزان و کیفیت بالای آموزشی و درصد قبولی بالای دانشگاه در آمل، چشمان خود را بسته اند و توجه ای به این توانمندی ها ندارند.
وی همچنین درباره معارضان مدرسه امام این شهرستان نیز بیان داشت: مالکان قدیمی این مدرسه خواستار تخلیه این واحد آموزشی از سوی آموزش و پرورش هستند.
یوسفیان با بیان این که این واحد آموزشی در مرکز شهر آمل واقع شده و در صورت تصرف مالکان فقط قابلیت کاربری آموزشی دارد تاکید کرد: از طریق مراجع قضایی در حال رسیدگی به این موضوع هستیم.
نظر شما