عباس قلی زاده در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: با عرضه مستمر و مستقیم دفترچه های تحصیلی ظرف دو ماه گذشته و تداوم این روند در ماه جاری التهاب بازار تهیه دفترچه توسط مردم برطرف شده است.
مدیرکل تامین و توزیع کالای وزارت بازرگانی افزود: مراکز فروش سازمان بازرگانی استانها تا انتهای آبان ماه جاری در سطح شهر دایر خواهد بود و به توزیع دفترچه های تحصیلی با قیمت ثابت و مصوب سال گذشته می پردازند.
وی با مثبت ارزیابی کردن نتایج طرح توزیع دفترچه های تحصیلی در سال جاری به لحاظ تقلیل شکایات مردمی، تصریح کرد: تاکنون بیش از 110 هزار جلد دفترچه تحصیلی در سراسر کشور توزیع شده که قرار است تا پایان آبانماه به 130 میلیون جلد برسد.
قلی زاده اطمینان داد: تا زمانی که مراجعه کننده برای خرید دفترچه های تحصیلی به واحدهای توزیع کننده وزارت بازرگانی وجود داشته باشد قطعا این توزیع ادامه خواهد داشت.
نظر شما