۲۷ فروردین ۱۴۰۲، ۱۸:۰۴

رئیس شورای شهرستان طارم:

حق شهرستان طارم در اختصاص حق‌آبه‌های قزل اوزن پایمال شده است 

حق شهرستان طارم در اختصاص حق‌آبه‌های قزل اوزن پایمال شده است 

زنجان- رئیس شورای شهرستان طارم گفت: حق شهرستان طارم در اختصاص حق‌آبه‌های قزل اوزن پایمال شده و این میزان حق آبه برای آبیاری باغات کافی نیست.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدعلی رحمانی هزاررود، عصر یکشنبه در نشست خبری با اشاره به اینکه پساب فرآوری زیتون برای محیط زیست مضر است، اظهار کرد: پساب فراوری زیتون ۲۰ سال است به حال خود رها شده و بوی نامطبوعی ایجاد کرده و شبکه بهداشت نیز برای آن کاری نکرده است.

وی اقدامات بنیاد مسکن در اعطای تسهیلات نوسازی و بهسازی مسکن و نرخ‌گذاری واحدهای مسکونی را نامناسب دانست و گفت: عملکرد این نهاد در شهرستان طارم، بنیاد مسکن را به بنگاه مسکن تبدیل کرده؛ چراکه این نهاد یک واحد مسکونی روستایی را به قیمت‌هایی همچون یک میلیارد تومان یا ۱۸۰ میلیون تومان به مزایده گذاشته است.

رئیس شورای شهرستان طارم ادامه داد: بنیاد مسکن زمین‌هایی را واگذار یا شهرک‌هایی ایجاد کرده که امکان تأمین زیرساخت‌های مثل گاز، آب و برق وجود ندارد و چنانچه چنین زیرساخت‌هایی فراهم نبوده چرا اجازه ساخت و ساز صادر کرده و مردم را به مشکل انداخته است.

وی ابراز کرد: اقدامات اوقاف برای احیای موقوفات مردم را از وقف پشیمان کرده است؛ چراکه بر اساس اظهارات مردم، از طریق استشهاد محلی و بر خلاف واقعیت اقدام به صدور اسناد وقفی بیش از محدوده یک زمین یا نیت واقف می‌کند.

رحمانی هزاررود با اشاره به اینکه جمعیت شهرستان طارم نسبت به سرشماری سال ۹۵ افزایش یافته است، بیان کرد: جمعیت این شهرستان در حدود ۵۰ هزار نفر ثبت شده در حالی که جمعیت واقعی آن بیش از ۱۰۰ هزار نفر است و باعث شده بودجه‌ای که اختصاص داده می‌شود بر اساس آمار واقعی نباشد.

وی با اشاره به اینکه توزیع عادلانه آب به دست حکومت سپرده شده است، تصریح کرد: رودخانه قزل‌اوزن به عنوان شاهرگ حیاتی به طول ۷۰ کیلومتر و با حجم ۲ میلیارد متر مکعب در این شهرستان جریان دارد که ۲۳ رودخانه فصلی شهرستان طارم با حجم ۶۵۰ میلیون مترمکعب در تولید آب این رودخانه سهیم هستند.

رئیس شورای شهرستان طارم نیاز فصلی باغات طارم به آب را ۳۵۰ میلیون مترمکعب برشمرد و افزود: این در حالی است که مجوز برداشت تنها به اندازه ۱۴۲ میلیون مترمکعب صادر شده است و استان گیلان بخش قابل توجهی از این رودخانه برداشت می‌کند و حق مردم زنجان پایمال شده است.

وی یادآور شد: سال‌ها پیش ساخت سد پاوه‌رود برای تامین بخشی از نیازهای شهرستان آغاز شد ولی با وجود هزینه چند میلیاردی برای اجرا و به رغم چشم انتظاری مردم برای بهره‌برداری از آن، ادعا شد که ساخت این سد غیرکارشناسی بوده و تا کنون هم به نتیجه‌ای نرسیده است.

رحمانی هزاررود با اشاره به اینکه اجازه کاشت محصولاتی مثل گندم، جو و کلزا در بستر رودخانه در فصل زمستان داده شده است، تصریح کرد: این در حالی است که شرکت آب منطقه‌ای با قانون‌شکنی علنی اجازه کشت برنج در بستر روخانه را به افرادی داده و هر ساله نیز این قرارداد را تمدید می‌کند.

کد خبر 5756701

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha