به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آسوشیتدپرس، رجب طیب اردوغان امروز شنبه در کنفرانسی خبری در استانبول که بطور زنده از تلویزیون این کشور پخش می شد گفت : "هیچ یکی از اعضای اتحادیه اروپا برغم اعتراف به تروریستی بودن پ.ک.ک حتی یک تروریست از این گروه را هم به آنکارا تحویل نداده اند و این نشان می دهد که این کشورها تاکنون از مبارزه ترکیه با شورشیان کرد حمایت نکرده اند ".
اردوغان تاکید کرد: "ترکیه قاطعانه قصد مبارزه با تروریسم را دارد و هیچ کس نمی تواند ما را از انجام آن منصرف کند. ما خواهان آن هستیم که دوستان به حمایت از ما برخیزند".
این اظهارات در حالی است که روز جمعه در آنکارا مذاکرات هیئت عالی رتبه عراقی با مقامهای ترکیه ای در مورد حل بحران بدون نتیجه پایان یافت.
اردوغان در ادامه سخنان خود تاکید کرد که کشورش دست از مبارزه با شورشیان کرد بر نخواهد داشت ولی در عین حال آنکارا خواهان همکاری همپیمانان و دوستان خود در این مسیر است.
آنکارا بر این باور است که کردهای جدایی طلب کرد در غرب اروپا پناه گرفته اند و در این منطقه به گردآوری پول و منابع مالی برای فعالیت های تروریستی خود مشغول هستند.
به گزارش مهر، جنگ 10 ساله پ.ک.ک علیه ترکیه که طی آن بر اساس ارزیابی های مختلف حدود 30 هزار نفر کشته شده اند، جنگی است که در آن یکی از قویترین ارتش های منطقه با چند هزار جدایی خواه و یا تروریست مقابله می کند که بیش از 3 هزار نفر آنها در خاک عراق و حدود 5/2 میلیون نفر در خاک ترکیه عمل می کنند و در هر حمله تروریستی، بویژه زمانی که در آن نظامیان کشته شوند، پاسخی از ارتش دریافت می کنند.
نظر شما