۴ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۰:۱۷

دکه نشریات؛

«تجربه» جدید با پرونده واکاوی مرگ کیومرث پوراحمد روی پیشخوان آمد

«تجربه» جدید با پرونده واکاوی مرگ کیومرث پوراحمد روی پیشخوان آمد

شماره‌ هجدهم دوره جدید مجله «تجربه» در پرونده‌ای با عنوان«این خودکشی نباید ناامیدمان کند، باید امید بدهد برای یک زندگی بهتر، یک زیست انسانی‌تر» به مرگ کیومرث پوراحمد پرداخت.

به گزارش خبرگزاری مهر، شماره هجدهم دوره جدید مجله «تجربه» با یک پرونده‌ی ویژه درباره‌ی مرگِ خودخواسته کیومرث پوراحمد و نحوه‌ی مواجهه جامعه با آن با عنوان اصلی «این خودکشی نباید ناامیدمان کند، باید امید بدهد برای یک زندگیِ بهتر، یک زیستِ انسانی‌تر» به همراه یادنامه‌هایی برای احمد سمیعی گیلانی و عبدالله انوار و صفحاتی ویژه مواجهه ابراهیم گلستان و ژان‌لوک‌گُدار در «تا جمعه، رابینسون» به تازگی منتشر شده و روی پیشخان مطبوعات آمده است.

در بخش چهره ماه این مجله مطالبی با عناوین یادنامه‌ای برای عبدالله انوار، حکیم بزرگ روزگارِ ما با آثار و گفتاری از مهدی محقق، ناصر گل‌باز، جمشید کیانفر، احسان‌الله شکراللهی، نورالله مرادی، نادره جلالی، فاطمه علی‌اصغر، مجید بجنوردی، شهریار صحاف و… به همراه گفت‌وگویی منتشر نشده با او به چاپ رسیده است.

در بخش ادبیات نیز پرونده ویژه درگذشت احمد سمیعی گیلانی با آثار و گفتاری از امین حق‌ره، نادره رضایی، صابر محمدی، آنوشا نیک‌سرشت، پیمان طالبی، نگار حسینخانی، میلاد حسینی و… به همراه گفت‌وگوی منتشر نشده حمیدرضا محمدی با او و همچنین گفت‌وگو با کتایون سنگستانی به مناسبت انتشار کتاب «گشنگی» و بخش مرور کتاب‌های روز منتشر شده است.

در بخش کتاب‌خانه این شماره هم گفت‌وگو با دراگو اشتامبوک شاعر و سفیر کرواسی در تهران به بهانه انتشار کتاب تازه‌اش «و دیگر دریا نبود» درباره‌ی ادبیات، ایران و سیاست، گفت‌وگو با فرزانه آرین نژاد به بهانه‌ی کتاب «دیزاین کُن» بررسی کارنامه نرگس حسن‌لی مترجم، معرفی مجموعه‌ی «انسان» نشر نو و معرفی مجموعه شاهنامه برای کودکان و کتاب آزادی از نشر دیبایه، معرفی کتاب‌فروشی‌های اینترنتی و مرور کتاب‌های روز منتشر شده است.

بخش سینمای ایران نیز پرونده‌ای درباره‌ی مرگ خودخواسته‌ی کیومرث پوراحمد با نگاهی به کارنامه‌ی سینمایی او با آثار و گفتاری از کیانوش عیاری، احمد طالبی‌نژاد، مجید مظفری، پوریا ذوالفقاری، احسان بیگلری، لاله اسکندری، مهدی باقربیگی، سحر عصرآزاد، علیرضا پورصباغ، همراه با گفت‌وگویی با عبدالرحمن نجل‌رحیم مغر پژوه درباره‌ی خواستگاهِ خودکشی منتشر شده است. همچنین پرونده‌ای درباره مواجهه ابراهیم گلستان و ژان‌لوک‌گُدار به مناسبت نمایش فیلم «تا جمعه، رابینسون» همراه با گفت‌وگویی با میترا فراهانی کارگردان و یادداشتی از علی بختیاری و یادداشتی از امیر ابراهیم جلالیان به یاد پرویز فنی‌زاده به چاپ رسیده است.

در بخش تئاتر هم گفت‌وگویی تفصیلی احسان زیورعالم با بهزاد قادری سُهی به همراه یادداشتی از نغمه قدیمی منتشر شده است.

بخش تجسمی این شماره تجربه هم به پرونده‌ای درباره‌ی «آینده‌ی هنرهای تجسمی با حضور یک‌باره‌ی هوش مصنوعی» با آثار و گفتاری از جاوید رمضانی، صالح تسبیحی، دلارام عسگری، شرمین دالوند، سارا کریمان، حسین محسنی، امین شاهد و همچنین گفت و گوی فاروق مظلومی با بیتا قزل‌ایاق اختصاص داده شده است.

در بخش مطالعات ایرانی هم صفحاتی درباره یک‌صدمین سال آغاز انتشار نشریه «توفیق» با آثار و گفتاری از عباس توفیق، غلامرضا کیانی رشید، احمد عبداللهی‌نیا، معراج قنبری، گفت‌وگوی کمیل روحانی با شروین وکیلی درباره جامعه‌شناسی دموکراسی در ایران باستان، درباره شاهرود و خاطره‌هایش به قلم محدثه قزوینی و وارثان زعفران و نمک به قلم علی اتحاد به چاپ رسیده است.

در این شماره از مجله مذکور یادداشت‌هایی از فرشین کاظمی‌نیا، سید علی آل‌داود و حسین بهروش هم منتشر شده است.

کد خبر 5761850

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • IR ۱۷:۳۴ - ۱۴۰۲/۰۲/۰۵
      1 0
      چندین سال قبل یک سریال تلویزیون دروغگویی را با کلمه خالی‌بندی جایگزین کرد و هنوزم گوشه کنار برای کاستن بار منفی دروغگویی ار آن استفاده می‌شود و حالا در برخی جراید و خبر گزاری خودکشی را با مرگ خودخواسته تعدیل می‌کنند.