پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۶ آبان ۱۳۸۶، ۱۳:۵۵

اجرای 71 طرح در چهارمحال و بختیاری تصویب شد

شهرکرد - خبرگزاری مهر: اعضای کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری استان چهارمحال و بختیاری در نشستی، کلیات اجرایی 71 طرح را تصویب کردند.

به گزارش خبرنگار مهر در شهر کرد، دبیر کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری استان چهارمحال و بختیاری صبح امروز در این نشست اظهار داشت: برای این میزان طرح 37 میلیارد ریال اعتبار در نظر گرفته شده و پیش بینی می شود این میزان طرح برای 144 نفر اشتغالزایی کند.

پرویز سلطانی افزود: از مجموع طرح های یاد شده 66 طرح با 18 میلیارد و 320 میلیون ریال در بخش سرمایه گذاری و بقیه سرمایه در گردش هستند.

وی از رشد 7/0 درصدی نرخ مشارکت در استان چهارمحال و بختیاری در تابستان سال جاری خبر داد و خاطرنشان کرد: این نرخ از 7/37 درصد فصل بهار به 4/38 درصد در فصل تابستان افزایش داشته است.

سلطانی بیان داشت: نرخ بیکاری نیز با 9/0 درصد کاهش از 4/11 درصد به 5/10 درصد در فصل تابستان رسیده است و نسبت طرح های اعتباری استان چهارمحال و بختیاری طی نیمه نخست سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل 30 درصد رشد داشته است.

کد خبر 576213

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha