پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۵ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۷:۰۹

نیازسنجی بازارهای هدف نهاده های دامی با تبادل هیات های تجاری

نیازسنجی بازارهای هدف نهاده های دامی با تبادل هیات های تجاری

عضو هیات مدیره  اتحادیه واردکنندگان نهاده های دام و طیور ایران گفت: سالانه مقدار قابل توجهی غلات و روغن وارد ایران می شود و ما  برای تامین این کالاها نیازمند نگاهی استراتژیک هستیم.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اتحادیه واردکنندگان نهاده‌های دام و طیور ایران، سید جلال طیبا طیبا در نشست هیأت تجاری قزاقستان با اعضای اتحادیه واردکنندگان نهاده‌های دام و طیور ایران گفت: هدف از برگزاری این جلسه آشنایی میان شرکت‌های تجاری ایران و قزاقستان است.
وی افزود: در این نشست، شرکت‌ها به تبادل اطلاعات تخصصی با یکدیگر در حوزه واردات غلات، روغن و گوشت و… پرداختند. همچنین بحث صادرات کالا از جمله شیرخشک نیز مطرح شد که امیدواریم در آینده نزدیک به نتیجه برسد.
عضو هیأت مدیره اتحادیه واردکنندگان نهاده‌های دام و طیور ایران برگزاری این جلسه را برای طرفین مثبت ارزیابی کرد و گفت: اگر مشکلات انتقال ارز و تخصیص برطرف شود همکاری تجاری میان شرکت‌های ایرانی و قزاقستانی می‌تواند گسترش قابل توجهی پیدا کند.
این مقام مسؤول صنفی با تاکید بر ضرورت برگزاری نشست‌های مشترک میان تجار ایرانی با سایر کشورها اظهار کرد: برگزاری این جلسات باعث می‌شود آشنایی کافی و بهتری میان تجار کشورها صورت بگیرد و با تبادل نکات فنی و ظرفیت‌های طرفین به نیازسنجی دقیق‌تری از بازارهای هدف دست پیدا کنیم.
طیبا طیبا با بیان این مطلب که در سال‌های اخیر به دلیل تحریم، شیوع ویروس کرونا، افزایش هزینه‌ها و … بیشتر تعاملات میان تجار از طریق فضای مجازی انجام شد، تصریح کرد: آشنایی و تعامل میان تجار از طریق فضای مجازی زیان‌های بسیاری را به فعالان اقتصادی وارد کرده و تجار ایرانی از این شیوه تعامل متضرر شده اند زیرا برخی از شرکت‌ها صوری و غیرواقعی هستند.
وی با بیان اینکه اطمینانی به تعامل تجاری از طریق فضای مجازی نیست، خاطرنشان کرد: اگر مشکلات ناشی از تحریم‌ها و نقل و انتقال ارز برطرف شود بدون تردید با تبادل هیأت‌های تجاری می‌توان سطح مراودات تجاری میان ایران با سایر کشورها را گسترش مطلوبی داد.
عضو هیأت مدیره اتحادیه واردکنندگان نهاده‌های دام و طیور ایران اظهار کرد: بدون تردید با اعزام هیأت‌های تجاری و برگزاری مذاکرات B2B است که فعالان تجاری می‌توانند به ارزیابی دقیقی از عملکرد شرکت‌ها و وضعیت بازارهای هدف دست پیدا کنند.

کد خبر 5763301

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha