به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر محمود صارمی امروز در یک نشست خبری با بیان اینکه کارت سفر دانشجویان ایران (TCIS) می تواند با کاهش هزینه های مسافرتی، زمینه ساز توسعه فعالیتهای اجتماعی و گردشگری دانشجویان شود، گفت: فعالیت های اجتماعی و گردشگری می تواند در توسعه فعالیتهای نسل جوان و دانشجوی کشور نقش اساسی داشته باشد.
وی ایجاد فرصت های شغلی متعدد در حوزه گردشگری را از جمله اهداف راه اندازی این کارت بیان کرد و گفت: اطلاع رسانی پیرامون فعالیتهای جشنواره های کارآفرینی از این طریق امکان پذیر می شود.
صارمی با بیان اینکه کارت سفر دانشجویان ایران (TCIS) می تواند زمینه ساز آشنایی دانشجویان با فرهنگ و تمدن ایرانی باشد، گفت : دانشجویان می توانند جهت دریافت این کارت (TCIS) از طریق پایگاه WWW.TCIS.IR و دفاتر و نمایندگی های طرح ثبت نام کنند.
رئیس مرکز کار آفرینی دانشگاه تهران با تاکید بر اهمیت توسعه خدمات ارائه شده این طرح در طول زمان افزود : امید است تسهیلات مالی ارائه شده در این طرح توسعه یابد.
وی با اشاره به اهمیت مشارکت اعضا و دانشجویان در گسترش خدمات ارائه شده در طرح خاطر نشان کرد: توسعه فعالیت های صورت گرفته مستلزم همکاری اعضای شرکت کننده در این طرح است و این طرح می تواند با مشارکت اعضا در ایجاد اشتغال نیز موثر باشد.
صارمی در ادامه با اشاره به سابقه فعالیت مراکز کار آفرینی دانشگاه های کشور از سال 1379 گفت: این مراکز تحت نظر کمیته کار آفرینی دانشگاه ها فعالیت می کنند و رئیس دانشگاه تهران به عنوان رئیس این کمیته است و معاونان پژوهشی و آموزشی دانشگاه، رئیس پارک علم و فناوری و رئیس مرکز کار آفرینی دانشگاه تهران در این کمیته عضویت دارند.
وی با بیان اینکه کمیته کار آفرینی دانشگاه ها مسئولیت هدایت فعالیت های کار آفرینی دانشجویان را عهده دارست، گفت : این مراکز متولی کارآفرینی در دانشگاه های کشور هستند.
رئیس مرکز کارآفرینی دانشگاه تهران با بیان اینکه رسالت ما ایجاد دانشگاه کار آفرینی است که به عنوان دانشگاه های نوع سوم در جهان شناخته شده اند، گفت: وظیفه این دانشگاه ها ایجاد جریان نو آوری در جامعه است تا از این طریق بتوانند زمینه تغییر و تحول در دانشگاه ها را ایجاد کنند.
دکتر صارمی ایجاد قابلیت های کار آفرینی و ارائه آموزش های کار آفرینی فراگیر برای آشنایی دانشجویان، اساتید و فارغ التحصیلان را از جمله فعالیت های صورت گرفته در مراکز کار آفرینی بیان کرد و گفت: تربیت مربی کار آفرینی، سرمایه گذاری در طرح های کار آفرینی برای ایجاد کسب و کار جدید، ایجاد کلینیک های کار آفرینی با مشارکت بخش خصوصی و تعاونی و تبدیل دانش بنیادی به کالا و خدمات از دیگر فعالیت ها و اهداف این مراکز است.
وی افزود: ایجاد شبکه های فناوری، ایجاد بانک ابداعات و اختراعات، ایجاد شبکه هوشمند، ایجاد نمایشگاه های ملی و بین المللی، شرکت در همایش های ملی و بین المللی، انجام مشارکت های کار آفرینی، کسب و کار برای پیشبرد اهداف کار آفرینی مد نظر قرار دارد.
رئیس مرکز کار آفرینی دانشگاه تهران با اشاره به تلاش های صورت گرفته در راستای ایجاد رشته ها و دروس جدید کاربردی و میان رشته ای مبتنی بر کار آفرینی و نو آوری در دانشگاه ها گفت : مراکز کار آفرینی می توانند در تجاری سازی نتایج تحقیقات بدست آمده در شرکتها نیز اقدام کنند.
نظر شما