پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۶ آبان ۱۳۸۶، ۱۹:۰۲

بازیهای سالنی آسیا - ماکائو

چین پیشتاز بلامنازغ بازیهاست / ایران همچنان در حسرت طلا

چین پیشتاز بلامنازغ بازیهاست / ایران همچنان در حسرت طلا

در پایان سومین روز از بازیهای داخل سالن آسیا در ماکائو کاوران ورزشی چین با کسب 37 مدال طلا پیشتاز بلامنازع جدول این بازیهاست .

به گزارش خبرنگارمهر، در پایان سومین روز بازیهای داخل سالن قهرمانی آسیا کاروان ورزشی چین با 18 مدال طلا ، 10 نقره و 9 برنز در صدر جدول توزیع مدالها قرار دارد .

پس از چین، تایلند با کسب 5 مدال طلا، 9 نقره و 9 برنز در رده دوم قرار دارد و ژاپن با 5 مدال طلا، 3 نقره و 7 برنز رده سوم جدول رده بندی مسابقات را به خود اختصاص داده است .

در پایان سومین روز این رقابتها کاروان اعزامی کشورمان بدون مدال کسب مدال طلا و تنها با یک مدال نقره و یک برنز با چهار پله سقوط  نسبت به روز گذشته در رده چهاردهم ایستاده است .

تاکنون از مجموع 45 کشور شرکت کننده در دومین دوره بازیهای داخل سالن ماکائو تنها 18 کشور موفق به کسب مدال شده اند .

کاروان ورزشی کشورمان در دومین دوره بازی های سالنی آسیا که از 3 تا 12 آبان ماه درماکائو برگزارمی شود، با 193 ورزشکار(153 ورزشکار مرد و 40 ورزشکار زن ) در 16 رشته آقایان و 5 رشته خانم ها در این مسابقات شرکت دارد.

کد خبر 576548

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha