پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۷ آبان ۱۳۸۶، ۱۰:۴۰

بازیهای سالنی - ماکائو

شناگران کشورمان فردا به آب می زنند

شناگران کشورمان فردا به آب می زنند

ملی پوشان شنای کشورمان از فردا مسابقات خود را در دومین دوره بازیهای داخل سالن آسیا آغاز خواهند کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، رقابت های شنای بازی های داخل سالن ماکائو از صبح فردا با شرکت 25 کشورآسیایی در 15ماده آغاز می شود و در نخستین روز این مسابقه ها شناگران کشورمان در سه رشته با حریفان آسیایی خود به رقابت خواهند پرداخت .

برنامه روز اول این مسابقات و ترکیب شناگران کشورمان درهرماده به شرح زیر است :
•50 متر آزاد : حمید رضا مبرز و محمد بیدراریان
•100 قورباغه : محمد علیرضایی
•4 در50 مترمختلط تیمی : محمد بیداریان ، محمد علیرضایی ، حمید رضا مبرز و شاهین برادران

بهزاد مهدی خبازیان سرمربی تیم شنای کشورمان ضمن مطلوب توصیف کردن وضعیت ملی پوشان اظهار داشت : تمامی ملی پوشان به جز محمد بیداریان که از ناحیه دست دچارآسیب دیدگی جزیی است در شرایط آرمانی به سرمی برند و برای رقابت با حریفان آسیایی خود آماده اند.

خبازیان درمورد تیم های شرکت کننده در بازیهای آسیایی ماکائو اظهار داشت : تیم های چین ، کره ، قزاقستان با نفرات اصلی خود به این مسابقات آمده اند و از حریفان اصلی کشورمان در این مسابقات به شمار می روند.

 تیم شنای کشورمان با 6 شناگر شامل: محمدعلیرضایی، حمید رضا مبرز، محمد بیداریان، شاهین برداران، امین نوشادی و پاشا وحدتی در دومین دوره بازی های داخل سالن ماکائو شرکت دارد.

رقابت های شنای دومین دوره بازیهای داخل سالن ماکائو به مدت 4 روز از هشتم تا یازدهم آبان ماه ادامه خواهد داشت.

کد خبر 576770

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha