پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۰:۱۷

به مناسبت روز معلم؛

استاندار گلستان از معلم دوران ابتدایی خود قدردانی کرد

استاندار گلستان از معلم دوران ابتدایی خود قدردانی کرد

گلستان- استاندار گلستان به مناسبت روز معلم با حضور در منزل معلم دوران ابتدایی خویش، از زحمات و تلاش های آموزگار دوران تحصیلش قدردانی کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، استاندار گلستان امروز (چهارشنبه) با حضور در منزل حاج محمد کوهساری، معلم دوران دانش‌آموزی خود، ضمن پاسداشت مقام ایشان بر دستان این معلم پیشکسوت بوسه زد.

زنگانه در این دیدار صمیمی با اشاره به اهمیت و نقش معلم در جامعه، اظهار کرد: به فرموده بنیانگذار انقلاب اسلامی، معلمی شغل انبیا است.

وی افزود: معلمان به عنوان الگوی نوجوانان و جوانان ما در تقویت فرهنگ و سبک زندگی اسلامی نقش بی‌بدیلی دارند و جوان امروز ما تنها مهارت‌های معلم را کسب نمی‌کند، بلکه از صفات، خلقیات و رفتار ظاهری او تأسی می‌گیرد.

زنگانه در ادامه روز معلم را به همه معلمان و اساتید به ویژه استان گلستان تبریک گفت و بر پاسداشت مقام معلم تاکید کرد.

گفتنی است در آخرین جلسه شورای اداری استان مقرر شد باهدف پاسداشت مقام معلم، مدیران دستگاه‌های اجرایی گلستان از معلمان دوران تحصیل خود قدردانی کرده و تصاویر و کلیپ‌های این مراسم، از صدا و سیمای گلستان پخش شود.

۱۲ تا ۱۸ اردیبهشت ماه هر سال به مناسبت سالروز شهادت استاد مرتضی مطهری به عنوان هفته معلم نامگذاری شده است.

کد خبر 5769989

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha