به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ جهانبخش صیادی ظهر پنجشنبه در جمع خبرنگاران بیان کرد: در راستای افزایش رضایتمندی شهروندان و برقراری نظم و امنیت و برخورد با مجرمان و سارقان در حوزه استحفاظی، این انتظامی با تلاشهای شبانهروزی و هدفمند نمودن واحدهای گشتی و کنترل سارقان، موفق به افزایش کشف سرقتها در سالجاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته شد.
فرمانده انتظامی شهرستان بوشهر گفت: میزان کشفیات انواع سرقتها در مدت مدت ۴۰ روزه سال جاری ۱۶۶ فقره بوده و میزان دستگیری سارق ۴۲ نفر است که میزان کشفیات نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲۹۵ درصد رشد داشته است.
سرهنگ صیادی در ادامه گفت: این عملکرد حکایت از دلسوزی و تلاشهای شبانهروزی و خستگیناپذیر مجموعه انتظامی شهرستان بهویژه واحدها و یگانهای اجرائی دارد.
فرمانده انتظامی شهرستان بوشهر در پایان خاطرنشان کرد: خدمت به مردم یک موهبت الهی است و کارکنان خدوم انتظامی این موهبت الهی را سرلوحه و مایه دلگرمی خود قرار داده و برای برقراری مطلوب امنیت و رضایتمندی شهروندان لحظهای درنگ نخواهند کرد.
نظر شما