پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۴:۱۱

استاندار فارس خواستار شد؛

تدوین سند توسعه علمی فارس با هم افزایی دستگاه های متولی

تدوین سند توسعه علمی فارس با هم افزایی دستگاه های متولی

شیراز- استاندار فارس گفت: سند توسعه علمی استان با هم افزایی دستگاه های متولی، پرهیز از توجه به علوم غیر نافع و ایجاد زمینه شکوفایی استعداد افراد تدوین شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد هادی ایمانیه، روز شنبه در جلسه ارائه گزارش پیشرفت تدوین سند توسعه علم، فناوری و نوآوری استان در شیراز، یکی از اهداف تدوین این سند را هم افزایی مراکز آموزشی دانست و افزود: استفاده از امکانات یکدیگر در حوزه‌های مختلف از جمله نیروی انسانی، مسائل مالی و تجهیزات منجر به پیشرفت استان و استفاده بهینه از امکانات مراکز علمی و دانشگاه‌ها خواهد شد.

او ادامه داد: در مسیر تدوین سند، نیازها، امکانات، شرایط، ضوابط و مسائل مرتبط با همه نهادها، دستگاه‌ها، مراکز علمی، آموزشی، تربیتی مد نظر قرار گیرد چرا که پس از تدوین این سند همه موظفند در مسیر اجرای آن قدم بردارند.

وی، عدم پرداختن به علم و پژوهش‌های غیر نافع را از دیگر از اهداف تدوین این سند بیان کرد گفت: طبق فرمایش رهبر معظم انقلاب، می‌بایست از تدریس علوم غیر نافع پرهیز شود و همه نگاه‌ها به سوی مسائل کاربردی و ریشه‌ای معطوف گردد.

استاندار فارس، بر لزوم مدیریت تعداد دانشجو در رشته‌های مختلف تاکید کرد و افزود: پس از تدوین برنامه توسعه علمی استان و ارائه برش‌های آن، مراکز علمی، آموزشی و حوزه‌های علمیه می‌بایست در حوزه جذب افراد و تربیت و دانش ایشان متناسب با محیط کار اقدام کنند.

ایمانیه، ارتقا کیفیت و به روز شدن هر یک از علوم را هدف دیگر تدوین سند توسعه علمی دانست و اظهار داشت: کیفیت بالا و به روز بودن مطالب در زمان تدریس، سطح دانش، نگرش و اهداف پیش روی دانش آموختگان را به سوی نکات مثبت تغییر می‌دهد.

وی، تقویت هویت ملی دانش آموختگان را از دیگر مسائل مهم و قابل توجه در تدوین این سند دانست و ادامه داد: چگونگی بروز خلاقیت افراد و هموار کردن مسیر شکوفایی استعدادهای آنان نیازمند برنامه‌ریزی جامع و توجه به جزئیات است که در تدوین این سند باید به آن توجه شود.

استاندار فارس افزود: باید با هم افزایی با کارگروه‌های اتاق فکر استانداری که در حوزه‌های فناوری فعال هستند، علاوه بر جلوگیری از موازی‌کاری، به حصول نتایج متمرکز و شاخص کمک شود.

کد خبر 5772438

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha