به گزارش خبرگزاری مهر ، امام شجاع رئیس گروه دوستی پارلمانی اندونزی- ایران بعدازظهر امروز با علاءالدین بروجردی رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی دیدار و گفتگو کرد .
در این دیدار بروجردی روابط دو کشور بزرگ و مسلمان اندونزی و جمهوری اسلامی ایران را بسیار خوب و حاکی از اراده سیاسی حاکم بر روابط دو کشور برای گسترش هر چه بیشتر این مناسبات توصیف کرد و گفت: نقش مجالس و به ویژه گروههای دوستی پارلمانی در تقویت روابط و همکاری ها یک نقش محوری و بسیار مهم است.
وی با اشاره به سابقه دوستی دیرینه بین مردم و دولت های دو کشور ، استمرار همکاری های منطقه ای و بین المللی را بستر مناسبی برای گسترش هر چه بیشتر مناسبات فیمابین دانست و بر تحقق این امر تاکید کرد.
بروجردی در ادامه با اشاره به موضوع هسته ای کشورمان، موضع مجلس اندونزی در حمایت از برنامه صلح آمیز هسته ای جمهوری اسلامی ایران را شجاعانه و قابل تقدیر خواند و اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران برنامه همکاری با آژانس بین المللی انرژی اتمی را همانند گذشته با جدیت ادامه می دهد و مدیر کل این نهاد مسئول بین المللی بارها رضایت خود را از روند همکاری های بین جمهوری اسلامی و آژانس اعلام کرده است.
رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در ادامه با اشاره به تحولات عراق و افغانستان نیز گفت: تمام تلاش جمهوری اسلامی ایران معطوف به پایان بحران در عراق و بازسازی در افغانستان است و بر این باوریم که نیروهای اشغالگر بیگانه باید خاک سرزمین های اسلامی را به منظور استقرار امنیت و آرامش در این سرزمین ها ترک کنند.
در ادامه این دیدار همچنین امام شجاع رئیس گروه دوستی پارلمانی اندونزی - ایران، هدف از سفر این گروه به جمهوری اسلامی ایران را تقویت هر چه بیشتر پیوندهای دوستی و برادری بین دو کشور مسلمان اندونزی و ایران برشمرد و با اشاره به ظرفیت های فراوان موجود برای بسط روابط دو جانبه در زمینه های مختلف سیاسی ، پارلمانی ، اقتصادی و فرهنگی ، بهره برداری کامل از این ظرفیت ها را برای تقویت هر چه بیشتر همکاری ها و مناسبات در عرصه های منطقه ای و بین المللی خواستار شد.
وی جمهوری اسلامی ایران را کشوری قدرتمند و مهم در منطقه و جهان توصیف کرد و گفت: مجلس اندونزی به عنوان نماینده پرجمعیت ترین کشور مسلمان جهان از گسترش هر چه بیشتر مناسبات و روابط با جمهوری اسلامی ایران استقبال و حمایت می کند.
وی با اشاره به مسئله هسته ای ایران، آن را کاملا صلح آمیز و منطبق با موازین بین المللی دانست و خاطرنشان کرد: اندونزی به عنوان رئیس آتی شورای امنیت سازمان ملل تمام تلاش خود را در جهت اثبات صلح آمیز بودن برنامه های هسته ای ایران به کار خواهد بست.
وی از تلاش های جمهوری اسلامی ایران برای استقرار امنیت و ثبات در کشورهای بحران زده عراق و افغانستان تقدیر و ابراز امیدواری کرد مشکلات جهان اسلام در سایه وحدت و همکاری بیشتر اعضای آن هر چه زودتر حل و فصل شود.
نظر شما