پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۷ آبان ۱۳۸۶، ۲۰:۳۳

/هفته هفتم لیگ برتر بسکتبال/

کاوه برابر بیم مازندران پیروزی شد / نماینده مازندران به رده سوم سقوط کرد

کاوه برابر بیم مازندران پیروزی شد / نماینده مازندران به رده سوم سقوط کرد

در آخرین دیدار هفته هفتم رقابت های لیگ برتر بسکتبال باشگاههای کشور تیم بسکتبال کاوه تهران موفق شد برابر میهمان قدرتمند خود بیم مازندران به پیروزی دست یابد.

به گزارش خبرنگارمهر، در این دیدار سخت و نفسگیر که دقایقی پیش در سالن بسکتبال آزادی به پایان رسید تیم بسکتبال کاوه تهران موفق شد با نتیجه 94 بر 69 بیم مازندران را از پیش رو بردارد.

 کوآرتر نخست این دیدار با برتری 23 بر 12 تیم بسکتبال بیم مازندران به پایان رسید. در کوآرتر دوم هم کاوه با نتیجه 24 بر 17 به برتری دست یافت ولی در نهایت نیمه نخست این دیدار را با نتیجه 40 بر 36 به بیم مازندران واگذار کرد.

در نیمه دوم تیم بسکتبال کاوه چهره تهاجمی تری به خود گرفت و توانست دو کوآرتر پایانی را به ترتیب با نتیجه 30 بر 16 و 28 بر 18 به سود خود خاتمه دهد تا در نیمه دوم با نتیجه 58 بر 34 به پیروزی دست یافته و در مجموع با نتیجه 94 بر 74حریف قدرتمند مازندرانی اش را شکست دهد.

با این پیروزی کاوه به همراه صباباتری 10 امتیازی شد اما به علت گلهای زده و خورده کمتر در جایگاه پنجم جدول رده بندی قرارگرفت. بیم مازندران هم که پیش از این دیدار با 12 امتیاز در جایگاه دوم جدول قرارداشت پس از این باخت و به علت پیروزی پتروشیمی بندرامام برابر شهرداری گرگان در مسابقه امشب رتبه دوم جدول را به پتروشیمی سپرد و به رده سوم سقوط کرد.

کد خبر 577281

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha