به گزارش خبرنگار مهر، "تهران امروز" در صفحه تلویزیون می پردازد به ساخت تله فیلم "رویا" صادق کرمیار، تدوین تله فیلم "استخوان" فرهاد علیزاده آهی، مطلبی درباره مجموعه خارجی "زنان و دختران"، یادداشتی بر مستندهای بنکدار و علی محمدی و معرفی برنامه های امروز شبکه های سیما. گپی با تهیه کننده فیلم "اتوبوس شب" کیومرث پوراحمد، بایدها و نبایدهای جشنواره فیلم های کوتاه دینی "رویش"، معرفی شماره جدید ماهنامه "فیلم نگار"، نقدی بر فیلم "پسران آجری" مجید قاری زاده و "خدا نزدیک است" به روایت طراح صحنه در صفحه سینما ایران و نهایتاً تهران میزبان هفته مولانا، کمال تبریزی در تدارک مجموعه ای جدید، تحریم کتب دینی از سوی مافیای پخش و گپ روز با علیرضا سجادپور در صفحه پایانی کار را تمام می کند.
* در بخشی از نقد "پسران آجری" آمده: "تیتراژ فیلمی که خواننده ای گیتار می زند و آواز می خواند از همان آغاز نشان می دهد با فیلمی عامه پسند روبرو هستیم که عشقی ممنوع بین دختر پولدار و پسر فقیر را می خواهد بازگو کند. مضمونی که بسیار در سینمای ما تکرار شده است. اما شاید آنچه بتواند به این مضمون همیشگی تا حدودی تنوع ببخشد بازی بازیگران فیلم است."
"همشهری" در صفحه تجسمی می پردازد به دیدار با کیخسرو خروش استاد خط و نقاشی و برنامه نگارخانه ها. مروری بر فیلم "تبعیدی" جانی تو در صفحه سینما، گفتگو با مهرانه مهین ترابی بازیگر، یادداشتی بر مجموعه "جواهری در قصر" و مطلبی درباره مجموعه های ژاپنی پرمخاطب سالیان پیش در صفحه تلویزیون و رونمایی از آخرین اثر استاد فرشچیان، اجرای تاجیکی در فرهنگسرای هنر، اکران "اتوبوس شب" از هفته آینده، معرفی فیلم های ایرانی جشنواره فیلم کوتاه تهران و اخباری کوتاه از مسعود رایگان، لادن مستوفی، بهزاد فراهانی و ... در صفحه ادب و هنر کار را تمام می کند.
* در مطلبی بر مجموعه های ژاپنی قدیمی آمده: "با بدی و خوبی این مجموعه های کاری نداریم مسئله این است که امروز پدیده هایی از این دست تعیین کننده مرزهای یک کشور هستند نه قراردادهای اعتباری بین المللی جغرافیایی. امروز رسانه های مثل تلویزیون با تمام برنامه هایشان تعیین می کنند که مرز یک کشور تا کجای این کره خاکی می تواند گسترش پیدا کند. اگر 20 سال پیش مجموعه تأثیرگذار و تند و تیز "اوشین" توانست در شرایط اجتماعی ویژه در ناخودآگاه آدم ها جایی پیدا کند، امروز حتی مجموعه سرگرم کننده و راحت الحلقومی مثل "جواهری در قصر" هم می تواند مشابه آن تأثیر بگذارد."
"ایران" در صفحه اول فرهنگ و هنر می پردازد به مسائل ترجمه در ایران. نگاهی به نمایش "آشویتس خصوصی" نوشته و کار سیاوش پاکراه و مطلبی درباره بازیگران خارجی که کارگردان شده اند در صفحه دوم فرهنگ و هنر و گزارشی از آغاز کنگره بین المللی مولانا، نمایش فیلم "پکن از منظر فیلم" مجید مجیدی در ایران، انتخاب بهترین گروه جشنواره موسیقی فجر توسط مردم، همکاری ایران و جمهوری آذربایجان در زمینه سینما، انتخاب بهترین فیلم دنیای موسیقی، بستری شدن گوهر خیراندیش در بیمارستان و نمایش فیلم پیروزی انتخاباتی دکتر احمدی نژاد در جشنواره فیلم فجر در صفحه پایانی منعکس شده است.
* در خبر مربوط به نمایش مستند المپیک مجیدی در ایران آمده: "این فیلم پنج دقیقه ای که 25 آبان ماه 85 در میدان تیان آن من جلوی دوربین رفته با مشارکت همکاران ایرانی و چینی مجیدی ماه گذشته آماده نمایش شد و 29 مهرماه تحویل سفارش دهندگان این فیلم شد. این فیلم قرار است در کنار آثار کارگردانانی چون لوک بسون، الیور استون، جوزپه تورناتوره و گونگ یونگ به صورت یک اثر قبل از بازی های المپیک 2008 پکن که تابستان سال آینده برگزار می شود در سطح وسیعی به نمایش درآید. جواد نوروزبیگی مدیرتولید فیلم عنوان کرده که تلاش می کنند قبل از آغاز بازی ها فیلم را در ایران نیز به نمایش درآورند."
"جام جم" در صفحه رسانه می پردازد به ساخت فیلم "چابهار" محمدرضا اعلامی، ارسال بیش از 300 فیلمنامه به جشنواره کوثر، تولید مستند "دیدار از ایران"، ساخت دو برنامه جدید برای نوجوانان، اکران فیلم "رفیق بد" عباس احمدی مطلق از چهارشنبه و چند خبر کوتاه. گفتگو با مهین تاج نیا و الهام صفوی زاده گویندگان رادیو، یادداشتی بر جشنواره فیلم کوتاه و درباره تله فیلم "پازل" علی غفاری در صفحه رادیو و تلویزیون و آغاز تصویربرداری مجموعه "خانه شمعدانی" محسن قصابیان در مرکز سیمای خراسان رضوی، یادداشتی بر انیمیشن های تلویزیونی و معرفی برنامه های امروز شبکه های صدا و سیما در صفحه بخوانید و ببینید آمده است.
* در بخشی از نقد تله فیلم "پازل" آمده: " این فیلم قصد دارد با محور قرار دادن خود پلیس و دشواری زندگی حرفه ای او که حتی زندگی شخصی اش را تحت تأثیر خود قرار داده، بر حساسیت، مسئولیت پذیری و دشواری این حرفه تأکید کند و البته توانایی و اعتبار این موقعیت اجتماعی را به نمایش درآورد. فیلمی که در نهایت از طریق جور کردن پازل های قصه به دفاع از تصویر پلیس می پردازد هر چند در این تصویرپردازی واقعیت را فدای وجوه دراماتیک داستان می کند."
"اعتماد ملی" در صفحه ادب و هنر می پردازد به نو شدن اکران سینماها، جلوگیری از قرائت مقاله عبدالکریم سروش در کنگره بزرگداشت مولانا، مارکز خوانی در تهران، مولانا در کشورهای آلمانی زبان، کتاب ها پشت دست انداز ممیزی و روزانه هایی از سینما، تئاتر، تجسمی و تلویزیون.
* در یادداشتی بر ممیزی کتاب آمده: "در دو سال گذشته بسیاری از ناشران حتی برای تجدید چاپ کتاب هایشان با مشکلات عدیده از جمله اعلام وصول نشدن، لغو مجوزهای دائم و مجوز چاپ مواجه شدند. با این حال اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس به نظر کاملاً از شرایط حاکم بر این دستگاه راضی هستند چنانکه در جواب اعتراض ها و بیانیه هایی که ناشران طی چند ماه گذشته به مجلس به عنوان یک ناظر به چنین برخوردهایی داشتند، اقدامی صورت نگرفت."
"اعتماد" در صفحه تلویزیون می پردازد به گفتگو با امین تارخ بازیگر مجموعه "اغماء"، اشاره هایی در باب تولیدات برنامه های انیمیشن در تلویزیون ایران و چند خبر کوتاه. گفتگو با منوچهر صهبایی رهبر ارکستر سمفونیک تهران، درباره تام ویتس، بزرگداشت ناصر فرهنگ فر و اجرای موسیقی افغانی به مناسبت هفته مولوی در صفحه موسیقی و نهایتاً گزارش گاردین از آثار گران قیمت موزه هنرهای معاصر، انتشار یک "بربادرفته" دیگر، توقف برنامه "مثلث" رضا رشیدپور، احتمال فعالیت مهرجویی در سال جدید، پرفروش شدن "راتاتوی" در جهان و "اره 4" در آمریکا و معرفی ریدلی اسکات به عنوان چهره روز و مستند های هفته فیلم خانه سینما به عنوان پیشنهاد روز در صفحه پایانی کار را تمام میکند.
* امین تارخ درباره کمرنگ کردن ضعف های "اغماء" با بازی خوب خود گفته: "من در این باره نمی توانم قضاوتی کنم. شاید کمی بی رحمانه باشد چون به هر حال تعداد زیادی آدم در این مجموعه کار کردند که یک بازیگر بتواند کارش را انجام دهد. هرگز نمی توانم مدعی شوم که من بی نیاز از کارگردان خوب، گریم خوب، نورپردازی خوب و ... می توانستم کار خودم را به زیبایی انجام دهم."
"جوان" در صفحه سینما تئاتر می پردازد به یادداشتی بر فیلم "کلاغ پر" شهرام شاه حسینی، نگاهی به نمایش "بازیگر و زنش" به کارگردانی مجید ستایش و گزارش نشست مطبوعاتی جشنواره تئاتر کودک و نوجوان. حرف های مشاور فرهنگی رئیس جمهور، رونمایی از پرتره های مولانا و تصاویر شمس، واکنش ترک ها به برگزاری کنگره مولانا در تهران، تشکیل صنف تهیه کنندگان فیلم های ویدئویی، حراج کتاب های نیکول فریدنی برای درمان بیماری اش، ساخت مجموعه ای از زندگی امام (ره) در جماران و ساخت فیلم پیروزی انتخاباتی احمدی نژاد توسط سجادپور در صفحه پایانی کار را تمام می کند.
بالاخره "بانی فیلم" عنوان روی جلد را به "پیشنهاد تخصیص 10 درصد از بودجه عمومی سال 87 به فرهنگ و هنر" اختصاص داده است.
نظر شما