به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایندیپندنت، باشگاه والنسیا پس از اینکه کیکه سانچرفلورس را به دلیل کسب نتایج ضعیف از سمت خود برکنار کرد درحال حاضر علاقه بسیاری دارد تا خوزه مورینیو را به عنوان سرمربی برگزیند و این مربی پرتغالی یک گزینه رویایی برای خوان سولر رئیس این باشگاه به حساب می آید.
چنانچه سولر بتواند مورینیو را به مربیگری والنسیا ترغیب کند، این مربی پرتغالی 6 هفته دیگر در چارچوب رقابت های لیگ قهرمانان اروپا به استمفوردبریج بازخواهد گشت. تیم سوم فوتبال اسپانیا درحال حاضر تحت مربیگری اسکار فرناندز بی تجربه قرار دارد و مسئولان تیم علاقمندند هرچه زودتر مورینیو را جایگزین مربی ذخیره های این تیم کنند.
سولر پس از برکناری فلورس گفت: برکناری این مربی کار آسانی نبود با این حال ما فکر کردیم این بهترین راه ممکن است. هدف ما این است که یکی از بهترین های اروپا باشیم.
نظر شما