۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۴:۰۸

در گفت و گو با مهر اعلام شد؛

پیگیری اعتبار جاده پلدختر- خرم‌آباد از محل تهاتر قیر

پیگیری اعتبار جاده پلدختر- خرم‌آباد از محل تهاتر قیر

پلدختر- نایب رئیس مجلس شورای اسلامی از پیگیری اعتبار جاده پلدختر- خرم‌آباد از محل تهاتر قیر خبر داد.

علی نیکزاد در حاشیه جلسه بررسی مسائل و مشکلات شهرستان پلدختر در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار داشت: با توجه به اینکه بیش از ۷۵ تا ۸۰ درصد اعتبارات کشور در زمینه تملک دارایی و سرمایه‌ای در اختیار وزارت خانه‌ها و سازمان‌ها است، بنابر این سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای به عنوان نماینده تام الاختیار در این سفر می‌تواند به پروژه‌های شهرستان پلدختر کمک کند.

وی افزود: نماینده تام الاختیار راهداری و حمل و نقل جاده‌ای در این سفر، یک دستگاه گریدر در اختیار پلدختر قرار دهد و برای روکش آسفالت مبلغ ۲۰ میلیارد تومان، برای پل‌ها ۵۰ میلیارد تومان و برای کمک به احداث راهدارخانه «چم گرداب» هزار تن قیر کمک می‌کند.

پیگیری اعتبار جاده پلدختر- خرم آباد از محل تهاتر قیر

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی، گفت: در زمینه کمک به احداث راهدار خانه معمولان نیز در صورت حل مشکل زمین راهدار خانه، این میزان قیر از سوی راهداری به آن تعلق می‌گیرد و همچنین انجام روکش آسفالت پنج کیلومتر راه‌های روستایی در پلدختر از تصمیم‌های این سفر در حوزه راهداری است.

نیکزاد به خدمات این سفر در حوزه شرکت ساخت و زیر بناهای حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی اشاره کرد و افزود: محور پلدختر - خرم آباد که فعالیت اجرایی آن در حال انجام است مقرر شد از تهاتر قیر کار آن ادامه پیدا کند.

وی یادآور شد: با توجه به اینکه شهرستان پلدختر در حوزه بهداشت و درمان با وجود امکانات، متخصص بیهوشی و قلب ندارد مقرر شد آمبولانس کمک کار اعزام بیماران باشد.

آبرسانی به ۲۹ روستای پلدختر

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مجوز واگذاری شن و ماسه به پروژه‌های عمرانی شهرستان پلدختر در نظر گرفته شد، افزود: مقرر شد سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور ۱۵۰ تن قیر به شهرداری پلدختر و ۱۰۰ تن قیر به شهرداری معمولان و «سراب حمام» تحویل دهد و بنا شد برای هریک از این شهرداری‌ها مساعدت مالی انجام پذیرد و همچنین دو دستگاه ون در اختیار شهرداری معمولان قرار می‌گیرد.

نیکزاد، گفت: شرکت مهندسی آب و فاضلاب به شرط رفع معارض، مشکل آب آشامیدنی بیش از ۲۹ روستای پلدختر را تا دهه فجر برطرف خواهد کرد.

وی افزود: بنا شد سازمان توسعه، نوسازی و صنایع معدنی ایمیدرو وابسته به وزارت صمت موضوع آب کارخانه آهک هیدراته را از طریق شرکت آب منطقه‌ای با اختیارات خود حل و فصل و از رودخانه در اختیار قرار دهد و مجوز حفر چاه برای آن صادر کند.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی، یادآور شد: همچنین اداره کل صمت قول مساعد داد که موضوع معدن کارخانه آهک هیدراته پلدختر را ظرف یک هفته انجام دهد و قرار شد تا شهریور ماه امسال فاز نخست این کارخانه به پایان برسد و زمان بندی فازهای دوم و سوم در جلسه یک ماه بعد هیئت رئیسه مجلس پیگیری می‌شود.

ارائه گزارش پروژه‌های سدسازی به مجلس ظرف یک هفته

نیکزاد، به دو کار ارزشمند وزارت نفت در شهرستان پلدختر اشاره کرد و افزود: این وزارتخانه ۱۰ میلیارد تومان به شهرستان اختصاص داد که از این مبلغ پنج میلیارد تومان برای پلدختر و پنج میلیارد تومان برای معمولان با استفاده نظر و مسئولیت نماینده و مسئولان شهرستان هزینه می‌شود.

وی بر حمایت از سرمایه گذاری در شهرستان پلدختر تاکید کرد و گفت: کسانی که اهلیت و منابع مالی برای سرمایه گذاری در شهرستان دارند با توجه به بیکاری که در منطقه وجود دارد و جهت رشد تولید و کاهش تورم باید حمایت شوند.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی، افزود: با توجه به اینکه شرکت پترو پالایش خورشید زاگرس توان تبدیل ۲۴۰ هزار تن تبدیل وکیوم به قیر را دارد، وزارت نفت با واگذاری نفت و کیوم با قیمت نازل به این شرکت، قرار شد قیر در اختیار دستگاه‌های هفت گانه از شهرداری‌ها، راهداری، نوسازی مدارس، بنیاد مسکن، جهاد کشاورزی و بسیج سازندگی به صورت حواله قرار دهد، تا از آن در جهت انجام فعالیت و خدمات استفاده کنند و در این زمینه سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای و وزارت کشور همکاری می‌کنند.

نیکزاد، یادآور شد: برای احداث سدها قرار شد ظرف یک هفته گزارش مربوطه به مجلس ارائه شود تا در این زمینه با وزیر نیرو رایزنی لازم صورت گیرد.

هدف ما گره گشایی از مشکلات است

وی افزود: قرار شد ادامه دیواره ساحلی شهر پلدختر که بنیاد مسکن آن را انجام می‌دهد، دیواره ساحلی که وزارت نیرو و شرکت آب منطقه‌ای در معمولان اجرا کرده و گلزار شهدای این شهر که در تهدید سیل قرار دارد منابع آن از طریق ستاد حوادث غیر مترقبه ظرف یک ماه پیگیری شود.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی، گفت: چنانچه لازم باشد مجلس تأمین منابع مالی برای این پروژه‌ها را از طریق سازمان برنامه و بودجه پیگیری خواهد کرد.

نیکزاد، افزود: هشت نماینده تام الاختیار اجرایی در این سفر حضور دارند بنا بر این موضوع‌هایی می‌تواند در این جلسه برای آن تصمیم گرفته شود که نماینده دستگاه مربوطه حاضر است.

وی یادآور شد: انتظار می‌رود اصحاب رسانه، مطبوعات و معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری لرستان موارد و تصمیم‌هایی که اتخاذ شد را پیگیری کنند که موضوعات مربوطه و افزایش سرمایه که مورد بحث بوده به طور قطع یک ماه بعد در جلسه مجلس شورای اسلامی مطرح و در حد توان تا حصول نتیجه پیگیری و نتایج و آثار این سفر به مردم اطلاع رسانی می‌شود.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی، افزود: به دعوت نماینده مردم پلدختر توفیق سفر به این شهرستان حاصل شد که از میزبانی همه مسئولان استان به ویژه، نماینده ولی فقیه، استاندار و معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری لرستان تشکر می‌شود.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: عوامل مجلس شورای اسلامی در این سفر قصد دخالت در امور اجرایی را ندارند و هدف گره گشایی از مسائل به ویژه مشکلاتی است که در جریان سیل فروردین ماه سال ۱۳۹۸ ایجاد شده تا با استفاده از اختیارات تام الاختیار بعضی دستگاه‌ها بتوان به آن پرداخت.

کد خبر 5776614

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha