پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۹ آبان ۱۳۸۶، ۱۴:۲۸

داوری مقالات کنفرانس مهندسی رسانه آغاز شد

در دومین کنفرانس مهندسی رسانه در دانشکده صدا و سیما، بخش ارائه مقالات با موضوع صدا، صدا و تصویر، فرستنده و ماهواره، فناوری و اطلاعات برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، ستاد خبری این کنفرانس اعلام کرد، اساتید برجسته دانشگاه‌های کشور در حال بررسی مقالات مزبور هستند. دکتر محمد عسگری رئیس هیئت داوران با اشاره به افزایش تعداد مقالات نسبت به سال گذشته، گفت: "موضوع مقالات ارسالی در این کنفرانس محتوایی علمی دارد و شرکت‌کننده‌ها از سازمان، دانشگاه‌های دیگر و حتی سراسر کشور هستند."

وی افزود: "با افزایش تنوع مقالات، عناوین کاربردی و موضوعات مرتبط با سازمان صدا و سیما، بخش ارائه مقالات می‌تواند سازمان را به اهداف خود سوق دهد."

کد خبر 577938

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha