پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۷:۵۶

نماینده دولت در ستاد مرکزی بزرگداشت امام خمینی(ره) تاکید کرد؛

ضرورت برقراری نظم در امور مراسم بزرگداشت امام(ره) توسط دستگاه‌ها

ضرورت برقراری نظم در امور مراسم بزرگداشت امام(ره) توسط دستگاه‌ها

ری- نماینده دولت در ستاد مرکزی بزرگداشت امام خمینی (ره) بر ضرورت برقراری نظم در امور مراسم بزرگداشت امام(ره) توسط دستگاه‌ها تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد حسن نامی ظهر شنبه در دومین جلسه ستاد مرکزی بزرگداشت حضرت امام خمینی (ره) ویژه سی و چهارمین سالگرد ارتحال بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران که با حضور نمایندگانی از دستگاه‌های مختلف این ستاد، در حرم مطهر امام راحل برگزار شد با اشاره به سخنرانی رئیس جمهور در شب ۱۴ خرداد بعد از نماز مغرب و عشا در حرم مطهر امام خمینی (ره) اظهار داشت: این برنامه از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

نامی با بیان اینکه مراسم بزرگداشت امام خمینی (ره) امسال قرار است با خیل عظیم زوار در محضر رهبر معظم انقلاب برگزار شود گفت: این مراسم امسال ویژه است طبق تأکیدات مقام معظم رهبری و رئیس جمهور ضروری است که هرچه توان داریم جهت برگزاری پرشکوه این مراسم، به کار بگیریم تا این مراسم باید با شکوه خاص نسبت به سال‌های گذشته برگزار شود.

نماینده دولت در ستاد مرکزی بزرگداشت امام خمینی با تاکید بر وجود نظم در امور عنوان داشت: همه دستگاه‌ها تلاش دارند امسال این ویژگی را نه تنها در سطح ملی بلکه در سطح منطقه و جهان شاهد باشیم.

وی افزود: طبق اعلام و خواست رئیس جمهور از ابتدای خرداد به صورت هفتگی گزارش هایی به ایشان ارائه خواهیم کرد و در این راستا طبیعی است که همه دستگاه‌ها باور دارند که باید وظیفه خودشان را انجام بدهند اما باید هماهنگی‌های لازم انجام شود.

کد خبر 5784650

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha