پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۹ آبان ۱۳۸۶، ۱۷:۰۶

ایرانپاک درتمرین پرسپولیس / مصدومیت باقری در روز بازگشت استیلی

ایرانپاک درتمرین پرسپولیس / مصدومیت باقری در روز بازگشت استیلی

صفر ایرنپاک با حضور در تمرین صبح امروز تیم فوتبال پرسپولیس بعد از 27 سال به این تیم بازگشت.

به گزارش خبرنگارمهر، صفر ایرنپاک که در تاریخ فوتبال پرسپولیس به سلطان گل شهرت دارد، در جمع بازیکنان این تیم گفت:« پرسپولیس روند رو به رشدی داشته که آنرا به سادگی به دست نیاورده‌ است.»

وی ادامه داد:« هیچکدام از شما به شکل فردی اینهمه موفقیت را نمی‌توانستید داشته باشید. باید قدر این موقعیتها را بدانید و از حاشیه‌ها به دور باشید. اگر حاشیه‌ها را کنار گذاشته و تمرینات را بیشتر کنید و دلسوزی به خرج دهید، قول می‌دهم که می‌توانید صاحب بهترین عنوان قهرمانی در تمام سالیان بعد از انقلاب باشید.»

ایرنپاک همچنین تاکید کرد:« امروز مجموعه مدیریتی پرسپولیس تمام فرصتها را برای درخشش و قهرمانی شما فراهم آورده و من مطمئن هستم که شما لایق و شایسته طی طریق در مسیر قهرمانی هستید. یادتان باشد که پرسپولیس سالهاست قهرمان نشده و این مسئولیت یعنی جبران مافات روی دوش شما سنگینی می‌کند.»

در بخش دیگری از بازدید ایرانپاک از تمرینات پرسپولیس، او برای محسن خلیلی و فراز فاطمی، دو مهاجم این تیم صحبت کرد. وی در مورد موقعیت‌هایی حرف زد که یک مهاجم می‌تواند برای خودش فراهم آورد. همچنین ایرانپاک به سعید عزیزیان مربی دروازه‌بانهای باشگاه هم مسائلی را مطرح کرد که در مجموع این صحبت ها مورد توجه خلیلی، فاطمی و عزیزیان قرار گرفت.

محسن خلیلی در این مورد گفت:« صحبت هایی که از ایرانپاک شنیدم را در هیچ کجای دیگر نشنیده بودم و امیدوارم بازتاب حرفهای این پیشکسوت پرسپولیس، باعث شود تا در لیگ امسال بیش از 20 گل به ثمر برسانم.»

همچنین حبیب کاشانی مدیرعامل باشگاه پرسپولیس از حضور صفر ایرانپاک دیروز در محل تمرینات پرسپولیس استقبال کرد و به پیشکسوت پرسپولیس گفت:« شما تاریخ باشگاه پرسپولیس هستید. اگر قهرمانی‌ها و جانفشانی‌های شما نبود، امروز توفیق خدمتگزاری به این مجموعه و این کلان سرمایه ملی نصیب ما نمی‌شد. از شما می‌خواهم که ما را از راهنمایی‌های خودتان بی‌نصیب نگذارید.»

ایرانپاک هم به کاشانی پیشنهاد استفاده از کارشناسان فنی مشاور در باشگاه را داد، کارشناسانی که بر امور فنی باشگاه از خارج مجموعه نظارت داشته و مسائل را به دقت مورد بررسی قرار داده و نتایج حاصله را در اختیار مدیر عامل قرار دهند.

از سوی دیگر حمید استیلی مربی جوان پرسپولیس که بلافاصله پس از پایان بازی سرخپوشان مقابل ملوان بندر انزلی که به تساوی یک بر یک دو تیم انجامید، در کلاسهای پیشرفته مربیگری شرکت کرد، با حضور خود در تمرینات پرسپولیس به تمام شایعات موجود پایان داد.

طی هفته اخیر شایعات زیادی در خصوص غیبت استیلی در تمرینات پرسپولیس به گوش می رسید اما این مربی در تمرین صبح امروز حاضر شد و به کار آماده سازی سرخپوشان پرداخت.

استیلی در ابتدای تمرین برای دقایقی با قطبی صحبت کرد تا و از وی خواست اجازه حضور شیث در بازی با مس کرمان را صدر کند اما قطبی تصمیم گیری در این خصوص را به جلسه کمیته انضباطی باشگاه که فردا برگزار خواهد شد، موکول کرد.

پیش از آغاز تمرینات گروهی، افشین قطبی برای دقایقی کوتاه برای بازیکنان صحبت کرد و خطاب به آنها گفت:« می توانیم مس را شکست دهیم، در صورتیکه تمام برنامه های تاکتیکی که در این مدت در تمرینات اجرا کردیم، به خوبی در زمین مسابقه پیاده کنید.»

پس از صحبتهای قطبی بازیکنان بدن های خود را گرم کرده و تمرینات تاکتیکی را به مدت ک ساعت زیر نظر کادرفنی برگزار کردند. در پایان تمرینات گروهی هم بازیکنان دیداری درون تیمی را برگزار کردند که این بازی بدون رد و بدل شدن گل به پایان رسید.

از نکات مهم این تمرین می توان به تمرینات اختصاصی کریم باقری کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس اشاره کرد. البته طبق نظر پزشک تیم، این بازیکن که دچار کشیدگی عضله شده است، به بازی با مس کرمان خواهد رسید.

آخرین تمرین تیم فوتبال پرسپولیس پیش از دیدار با مس کرمان، ساعت 18 فردا برگزار خواهد شد و پس از پایان این تمرین سبک که یک ساعت به طول می انجامد، بازیکنان این تیم برای برگزاری اردوی شبانه روزی خود به هتل لاله می روند.

کد خبر 578556

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha