پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۹ آبان ۱۳۸۶، ۱۹:۱۸

آرش برهانی:

مقصر ناکامی های استقلال بازیکنان هستند / تماشاگران حق دارند اعتراض کنند

مقصر ناکامی های استقلال بازیکنان هستند / تماشاگران حق دارند اعتراض کنند

مهاجم تیم فوتبال استقلال تهران مقصر اصلی تمام ناکامی های استقلال را بازیکنان این تیم دانست.

به گزارش خبرنگارمهر، آرش برهانی که پس ازشکست تیم فوتبال استقلال برابر پیکان در جمع خبرنگاران سخن می گفت، ضمن بیان مطلب فوق افزود: هیچ کس درتیم کم کاری نمی کند، ازبازیکن گرفته تا کادرفنی برای موفقیت تیم تلاش می کنند.

وی اضافه کرد: درست است تیم ما مشکل دارد اما این مشکل فنی نبوده بلکه روحی است زیرا وقتی گل می خوریم بازی از دستمان خارج می شود و نمی توانیم با اداره بازی گل خورده را جبران کنیم. به همین دلیل باید بگویم مقصراصلی تمام ناکامی های استقلال بازیکنان هستند نه کادرفنی.

مهاجم تیم فوتبال استقلال تهران همچنین تاکید کرد: نباید دنبال مقصر بگردیم زیرا مشکل فنی خاصی در تیم وجود ندارد زیرا وقتی یک تیم گل می زنند همه درآن شریک هستند و زمانیکه گل می خورد و می بازد همه مقصر این اتفاق هستند.

وی اضافه کرد: وقتی گل زدم احساس کردم از فشار روحی گل نزدن در بازی های گذشته خارج شده ام اما پس از این گل بازهم فرصت ها و شانس های خوب گلزنی را از دست دادم.

برهانی درپایان گفت: تماشاگران حق دارند اعتراض کنند زیرا برای دیدن پیروزی تیم محبوب خود به ورزشگاه می آیند اما وقتی تیم نتیجه نمی گیرد مجبورند اینگونه واکنش نشان دهند.

دیدارتیم های پیکان و استقلال تهران درچارچوب هفته دوازدهم که عصر امروز در ورزشگاه آزادی برگزارشد، درنهایت با نتیجه 3 بر 2 به سود پیکان به پایان رسید.

کد خبر 578652

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha