پیام‌نما

وَلَا تَسْتَوِي الْحَسَنَةُ وَلَا السَّيِّئَةُ  ادْفَعْ بِالَّتِي هِيَ أَحْسَنُ فَإِذَا الَّذِي بَيْنَكَ وَبَيْنَهُ عَدَاوَةٌ كَأَنَّهُ وَلِيٌّ حَمِيمٌ * * * نیکی و بدی یکسان نیست. [بدی را] با بهترین شیوه دفع کن؛ [با این برخورد متین و نیک] ناگاه کسی که میان تو و او دشمنی است [چنان شود] که گویی دوستی نزدیک و صمیمی است. * * * اگر خلق با تو بدى كرد و زشت / تو با او نكويى كن اى خوش‌سرشت

۱۳ آبان ۱۳۸۶، ۱۰:۰۷

/ اختصاصی مهر /

همکاری ایران و روسیه در نصب تلسکوپ رصد فضایی خورشید

همکاری ایران و روسیه در نصب تلسکوپ رصد فضایی خورشید

رئیس مرکز پزوهشی اختر فیزیک مراغه گفت: ایران با همکاری روسیه تلسکوپی را در یکی از ماهواره های روسیه نصب می کند که به وسیله آن خورشید رصد فضایی می شود.

دکتر علی عجب شیری زاده در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب گفت : در این پروژه قرار است تلسکوپی در یکی از ماهواره های روسیه تعبیه شود.

وی افزود: این تلسکوپ که مانند آنتن عمل می کند به ما امکان می دهد تا در مراغه در زمینه خورشید به رصد فضایی بپردازیم. این رصد به شناخت ما از خورشید و کشف رازهای آن کمک می کند.

عجب شیری زاده خورشید را یکی از ستاره های پر رمز و راز دانست و ادامه داد: سالهاست که پژوهشگران برای اثبات فرضیلت خود اقدام به مطالعاتی در زمینه خورشید کرده اند و به ندرت اقدام به رصد آن کرده اند.

رئیس مرکز پژوهشی اختر فیزیک مراغه با بیان این که این مرکز وابسته به وزارت علوم است، اظهار داشت: برای انجام این پروزه مکاتبات لازم از سوی وزارت علوم،تحقیقات و فناوری صورت گرفته است که در مراحل پایانی مذاکرات هستیم و به زودی این پروژه عملیاتی می شود.

طبق گفته وی، مرکز پژوهشی اختر فیزیک مراغه در سال 1384 در میان مراکز تحقیقاتی رتبه چهارم را از آن خود کرد.

کد خبر 578904

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha