به گزارش خبرنگار مهر در بیرجند، سید صولت مرتضوی صبح امروز در بازدید خبرنگاران مطبوعات رسانه ها و مطبوعات از پروژه های درمانی بیرجند گفت: با اجرای پروژه های در دست اقدام دولت نهم در خراسان جنوبی تعداد تخت های بیمارستانی 150 درصد رشد می یابد.
استاندار خراسان جنوبی اضافه کرد: امسال نیز ساخت بیمارستان 96 تخت خوابی تأمین اجتماعی و همچنین بیمارستان فردوس در دستور کار قرار گرفته است.
وی اعتبار کل این بیمارستان ها را 360 میلیارد ریال دانست و گفت: کار ساخت بیمارستان 220 تختخوابی امام رضا (ع) بیرجند با اختصاص پنج میلیارد تومان در سال جاری ادامه دارد که با اختصاص هفت تا هشت میلیارد تومان از ردیف مستقل بودجه کل پروژه تا پایان سال 87 به اتمام می رسد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در خصوص اجرایی شدن مصوبات این دانشگاه گفت: پروژه سالن ورزشی چند منظوره دانشگاه علوم پزشکی بیرجند که از سال 78 عملیات اجرایی آن شروع و بصورت نیمه تمام رها شده بود با اختصاص اعتبار بالغ بر 420 میلیون تومان در سفر اول هیأت دولت به استان فعال و 100 درصد تکمیل شده است.
دکتر مراد هاشمزهی افزود: پروژه ساخت سلف سرویس دانشگاه نیز از دیگر پروژه های معطل بازمانده ای بود که عملیات ساخت آن نیز از سال 75 شروع شده و در حال حاضر با اختصاص 18 میلیون تومان در مصوبات سفر اول هیأت دولت در حال تکمیل می باشد و در دور دوم سفر به بهره برداری می رسد.
وی ساخت مسجد دانشگاه ،سلف سرویس ، سالن ورزشی ، بیمارستان 220 تخت خوابی ، آزمایشگاه مواد مخدر، سه بیمارستان در 3 شهرستان و خوابگاه دانشگاه را از مصوبات سفر اول در حوزه بهداشت و درمان برشمرد و گفت: بعضی پروژه ها تکمیل و عملیات اجرایی بقیه نیز شروع شده است.
نظر شما