پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۱ آبان ۱۳۸۶، ۱۴:۴۱

سفر رسانه ای بیرجند(24)

بزرگترین پروژه آبی خراسان جنوبی به بهره برداری می رسد

بزرگترین پروژه آبی خراسان جنوبی به بهره برداری می رسد

بیرجند - خبرگزاری مهر: مدیر عامل شرکت آب منطقه ای خراسان جنوبی گفت: سد رزه اسدیه خراسان جنوبی به عنوان بزرگترین پروژه آبی است که از محل اعتبارات سفر رئیس جمهوری در دهه فجر به بهره بردای می رسد.

به گزارش خبرنگار مهر در بیرجند، غلامرضا غلامرضایی ظهر امروز در بازدید خبرنگاران از این پروژه، سد رزه را از جمله پروژه های تعطیل شده در دولت های قبلی برشمرد، که به لحاظ محدودیت های اعتباری در سال 74 تعطیل شده بود و در سفر دور اول رئیس جمهوری با تخصیص اعتبار عملیات اجرایی آن مجددا شروع شد.

وی مدت اجرای این پروژه را 36 ماه برشمرد و اظهار داشت: این پروژه تاکنون بیش از 70 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است، که در صورت تخصیص اعتبارات خاص پیش بینی می شود در دهه فجر امسال به بهره برداری برسد.

غلامرضایی با اشاره به کنترل پایین سیلاب های فصلی و ذخیره سازی و تنظیم آن برای مصارف کشاروزی، گفت: جلوگیری از خارج شدن آبهای مرزی کشور دیگر فواید اجرای پروژه سد رزه اسدیه است.

وی خاطرنشان کرد: محل اجرای این پروژه در جنوب شرقی شهرستان بیرجند در منطقه اسدیه و در فاصله 30 کیلومتری از نوار مرزی افغانستان است.

مدیر عامل شرکت آب منطقه ای خراسان جنوبی با اشاره به 53 هزار متر مکعب بتن ریزی در این محل، افزود: 30 هزار متر مکعب بتن ریزی دیگر برای آماده سازی این پروژه مورد نیاز است. وی تفکیک خراسان جنوبی از خراسان بزرگ و حمایت های دولت نهم و استانداری استان را از جمله عوامل مؤثر در پیشرفت و موفقیت این پروژه دانست و یادآور شد: با اجرای این پروژه برای بیش از هزار خانوار اشتغال ایجاد می شود.

غلامرضایی اجرای این پروژه در منطقه مرزی و محروم اسدیه را توزیع عدالت در منطقه خواند و افزود: اجرای این پروژه می تواند برای ایجاد منطقه گردشگری و پرورش آبزیان در منطقه مؤثر باشد.

وی در پایان اعتبارات آب منطقه ای خراسان جنوبی را در سال جاری تاکنون 175 میلیارد ریال اعلام کرد و اذعان داشت: با عنایت های دولت نهم این اعتبارات نسبت به سال 83 بیش از 900 درصد رشد داشته است.

کد خبر 579470

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha