پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۲ آبان ۱۳۸۶، ۱۳:۳۶

صنعت تبلیغات به عنوان یک جریان تفکر ساز مهجور مانده است

مشهد - خبرگزاری مهر: مدیرکل دفتر تبلیغات و اطلاع رسانی خراسان رضوی گفت: سال هاست که توان تاثیرگذاری صنعت تبلیغات به عنوان یک جریان تفکرساز مهجور مانده و تلاش جدی در راستای حل آن صورت نگرفته است.

به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، علیرضا کریمی ظهر امروز در دیدار با جمعی از اعضای هیئت مدیره انجمن صنفی کانون آگهی و تبلیغات استان خراسان رضوی افزود: برای معرفی جایگاه واقعی کانون های آگهی و تبلیغات و توان نهفته تبلیغات به جامعه تلاش های فراوان صورت گرفته است و در این راه تنها پشتوانه ما قانون است.

وی با بیان این که پیش نویس قوانین و مقررات تبلیغات جدید کشور مراحل پایانی تدوین خود را می گذراند، اظهار داشت: تدوین و تصویب قوانین جدید تبلیغات کشور روح تازه ای را در کالبد کانون های تبلیغاتی و نحوه نظارت وزارت فرهنگ و ارشاد به این حوزه خواهد دمید و امیدواریم پس از این آیین نامه ها به قوانین تبدیل شوند.

کریمی همچنین با برشمردن برخی از توفیقات به دست آمده در دفتر تبلیغات، ابراز امیدواری کرد: طی شش ماه آینده و با  اجرای برنامه های هدفمند آموزش مدیران و تصمیم گیران حوزه تبلیغات باعث ایجاد تحول معقولی در زمینه ارائه خدمات تبلیغاتی باشیم.

این مسئول با بیان این که بسیاری از اقدامات صورت گرفته در استان خراسان رضوی در راستای سیاست ها و استراتژی های این دفتر بوده است، بیان داشت: انجمن های صنفی باید پایه گذار نوآوری های عرصه تبلیغات در استان باشند و با استفاده از تفکری خلاق و دانش به هدایت مکاتب مختلف فکری همت بگمارند.

کد خبر 579872

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha