۱۱ خرداد ۱۴۰۲، ۱۰:۴۵

رئیس پلیس راه کردستان:

تصادف رانندگی در مسیر سنندج به کامیاران ۳ کشته برجای گذاشت

تصادف رانندگی در مسیر سنندج به کامیاران ۳ کشته برجای گذاشت

سنندج- رئیس پلیس راه کردستان از کشته شدن سه نفر در حادثه تصادف کامیون با پراید در مسیر سنندج به کامیاران خبر داد.

سرهنگ عیسی گوهری در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: بامداد امروز در محور سنندج به کامیاران حادثه رانندگی بین یک دستگاه کامیون و یک دستگاه پراید رخ داد.

وی افزود: متأسفانه در این حادثه سه نفر بلافاصله در محل حادثه جان خود را از دست دادند و یک نفر هم زخمی شد.

رئیس پلیس راه کردستان دلیل این حادثه را سرعت بالای کامیون و عدم ناتوانی راننده در کنترل وسیله نقلیه عنوان کرد.

سرهنگ گوهری افزود: علت حدود ۵۰ درصد از تصادفات استان کردستان به‌دلیل تجاوز به چپ بوده و مابقی نیر بر اثر عدم کنترل خودرو به علت سرعت زیاد و غیرمجاز است.

وی تصریح کرد: انتظار می‌رود رانندگان با دقت و سرعت مطمئنه رانندگی کنند و برای رسیدن به مقصد عجله نداشته باشد تا شاهد حوادث ناگوار اینچنینی نباشیم.

کد خبر 5799974

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha