به گزارش خبرنگار مهر، سید نور الله هدایت صبح شنبه در گفتگو با خبرنگاران، افزود: بالغ بر ۳٠٠ استاندارد شایستگی با محورهای مختلف توسط فنی و حرفهای در استان اجرایی شد.
وی ابراز داشت: رسالت و مأموریت اصلی فنی و حرفهای ارائه آموزشهای محوری و مهارتی است.
وی با بیان اینکه فنی و حرفهای استان در اجرای آموزشها طی سال گذشته رتبه سوم را کسب کرد، اظهار کرد: ارتقای استان و جایگاه آن در سطح کشور را شاهد هستیم.
هدایت از فعالیت ۱۱ مرکز آموزشی با ۸٠ کارگاه آموزشی در استان خبر داد و گفت: حدود ۱۳٠ آموزشگاه آزاد فعال داریم.
هدایت به تحقق سند برنامه در استان اشاره کرد و تصریح کرد. ۵۶ درصد آموزش توسط بخش خصوصی اجرایی میشود.
هدایت از پوشش ۱۹ گروه هدف خبر داد و گفت: چندین قشر زیر مجموعه ۱۹ گروه هدف قرار گرفته است.
مدیرکل فنی و حرفهای استان گفت: بیش از ۷٠ درصد فراگیران آموزشی ما را جوانان تشکیل میدهند.
هدایت از اجرای طرح «کهاد» با آموزشهای دانشگاهی خبر داد و گفت: به مدت ۵۴٠ ساعت آموزشها محقق و گواهی مهارت با کد بین المللی اهدا میشود.
هدایت با بیان اینکه پوشش مهارتی و توانمند سازی در چندین محور برای متقاضیان ارائه میشود، خاطرنشان کرد: بیشترین وزن ارائه آموزشها با ۷٠ درصد ظرفیت مربوط به فاز عملی است.
هدایت از پیگیری آموزش دوگانه یا مهارت آموزی در محیط کار واقعی خر داد و بیان کرد: مزیت این مهم، آموزش در حین کار و کسب مهارت مطلوب برای ورود به بازار کار است.
وی افزود: بالای ۸٠ درصد فراگیران آموزش دوگانه وارد بازار کار میشوند.
وی ابراز داشت: سال گذشته، بالغ بر ۲۵ هزار نفر دوره در آموزشهای دو بخش دولتی و خصوصی محقق و افراد با ۴ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر ساعت آموزش مهارتی در این دورهها شرکت کردند.
هدایت گفت: این مهم در خوشههای مختلف اجرایی شد.
مدیرکل فنی و حرفهای استان گفت: در راستای مسئولیتهای اجتماعی یک تفاهم نامه با وزارت نفت و استانداری منعقد و آموزش ۵٠٠ نفر هدفگذاری شد.
هدایت تصریح کرد: طی دو سال باید ۵٠٠ نفر از جوانان بومی آموزش داده شوند که در فاز اول دو شهرستان با پوشش ۱۳٠ نفر زیر پوشش آموزشها قرار گرفتند.
هدایت گفت: طی دو سال گذشته، توسعه استانداردهای آموزشی را با تدوین استانی داشتیم.
هدایت از راه اندازی دپارتمان گیاهان دارویی در استان خبر داد و گفت: سند حرفه نیز توسط استان تدوین شد.
نظر شما